Najbolj zabavni utrinki s forumov

anonimni uporabnik, 22. maj 2016
Ostalo

Zdravje ni hec, a vendar se najdejo hecni pripetljaji in vprašanja … Preberite nekaj najbolj zabavnih utrinkov s forumov.

Zdravje ni hec, a vendar se najdejo hecni pripetljaji ter vprašanja tudi na ta račun. Zbrali smo nekaj najbolj zabavnih utrinkov s forumov. Naj vam polepšajo dan! 🙂

Sin jedel kovance

9B1A4E50-83B3-11E1-846C-4FAE65B94067Naš sin, star 4 leta, je pojedel 4 kovance po 20 centov. To mi je povedal njegov 7-letni brat.
Ker bi rada denar nazaj, me zanima kaj naj storim? Je verjetno, da bo kovance izločil z blatom? Je verjetno, da bi se kje zataknili? Naj mu dam kako posebno hrano, da bo šlo lažje? Strah me je tudi, da se je s kovanci s čim okužil. Sicer je šel spat čisto normalno, nima krčev ali vročine, ne bruha in ni nemiren.”
Več >>

Nevarnost zadušitve plodaBE85CECC-83B4-11E1-8ABD-4FAE65B94067

Verjetno se boste na moje vprašanje nasmejali, vendar pa me vseeno malce skrbi…
Sem v 31. tednu nosečnosti in ko sem jedla češnje, sem pomotoma pojedla tudi eno peško. Zanima me, ali obstaja kakršnakoli nevarnost, da bi se plod kakorkoli lahko zadušil z omenjeno peško?
” Več >>

Barvanje ograje v nosečnosti

86CC3E1C-83B4-11E1-ABFA-4FAE65B94067V 23 t sem barvala ograjo in lesene površine. Sicer sem imela zaščitno masko čez usta, ampak vseeno danes berem vaše odgovore, da se hlapom, če se le da izogibamo. Kar trese me ob misli, koliko sem škodovala plodu. Kateri organi se najverjetneje poškodujejo? Ali jih lahko s čim merimo?
Barvala sem na prostem, s čopičom z barvami za les in kovino, tri dni zaporedoma po 1 uro.
Prosim, prosim za odgovor!!! Kaj mi svetujete, je že prepozno???
Več >>

Šla bi na Triglav?

“Iz kje štartati, da bo pot najkrajša in koliko približno traja? (Kondicije imam nekaj, grem vsako soboto na Šmarno goro, zdaj poleti tudi med tednom.)
Preverjala sem za hotel, pa me zanima če je na poti na Triglav kakšen OK hotel? Videla sem Kredarico, ki nima tople vode (?!), skupinska ležišča, slabe WC-je,.. Zadnje kar želim je spati skupaj s kakšnim prešvicanim hriboplazilcem. No, tudi sama bi se rada umila kot človek. Je še kaj drugega kot Kredarica?
Je zgoraj kakšna trgovina, da ne rabiš nositi vsega s seboj? Sodelavec mi resno razlaga da je Spar na Kredarici, ampak mam občutek da me spet malo na gladko, tudi v Googlu ne najdem.” Več >>

Bom umrl?

Spoštovani, star sem 25 let in sem očitn zelo neroden !
Pri rezanju drevesa, sem skupaj z njim zdrvel v jarek, poln robid in jasno, imel na milijone trnov po celem telesu.
Zlasti na roki opažam (predvsem na prstih) ogromno majhni, komaj vidnih pikic – polomljeni mikrodelci trnov, ki sem jih s pomočjo rakije, šivanke in pincete skušal odstraniti, vendar ne gre. Vedno stržem iz predela, kjer se vidi pikica del povrhnjice, vendar naslednja plast pa ob dotiku izjemno peče in boli in ne morem do trne, ki je zarinjen v mesu očitno (?!). Ti predeli me bolijo, zlasti sedaj po drezanju in imam tudi precej poordele in otečene ter boleče in vroče občutke v predelih, kjer sem veliko šlatal.

Kako to odstraniti ? KAKO ?! Mi bodo odrezali prste, ali bom staknil infekcijo ?
Koliko časa, če ne bo prej po meni, naj bi trni šli ven, če bo to sploh mogoče, ker si ne predstavljam, da bi sami od sebe kar tako lahko šli.” Več >>

Ste tudi sami na naših forumih zasledili temo, ki vas je pošteno nasmejala? Lahko delite z drugimi v temi Najbolj butaste, lahko pa jo delite preko družabnih omrežij:

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,432
28.03.2024 ob 19:17
296,669
28.03.2024 ob 20:01
112,967
28.10.2022 ob 14:48
Preberi več

Več novic

New Report

Close