fbpx

Slikanica v 9 jezikih – nenavadno – a odlično poslovno darilo

Novice

Gre za izjemno poučno slikanico vsebuje veliko izobraževalno noto s področja poznavanja narave (živalskih in rastlinskih vrst), prijaznega vedenja (nasmehu je posvečena posebna …

medvedek-potovanja

Gre za izjemno poučno slikanico vsebuje veliko izobraževalno noto s področja poznavanja narave (živalskih in rastlinskih vrst), prijaznega vedenja (nasmehu je posvečena posebna pozornost); kar je najpomembnejše, pa je to, da s pomočjo te slikanice otroci spoznajo, po čem je Slovenija prepoznavna. Narodna zavest je namreč izrednega pomena in pravljica skozi zanimivo zgodbo o medvedku, bralcu kar piše seznam značilnosti, ki jih srečamo samo in izključno v Sloveniji.

V zgodbici bodo prebrali, kje vse se je smukal medvedek, koga je srečal in kaj je počel, spoznali bodo zanimivosti o nekaterih pojavih, ki so se mu pripetili (npr. da je spoznal lipo pa kranjsko čebelo in na koncu seveda še sladico – potico, ki jo je spekel skupaj s prijateljem kužkom) na zabaven in poučen način.

Prevedena je v angleški, nemški, italijanski, francoski, španski, ruski, švedski in poljski jezik, vsi otroci pa lahko skupaj s starši po priloženem receptu spečejo slovensko potico.

Opremljena je s čudovitimi ilustracijami Mladena Melanška.  Zgodbico je napisala Tina Orter, ki jo je tudi izdala v samozaložbi.

Slikanica je na voljo preko spletne strani www.medvedek.si ali maila [email protected] 041 481 910

potica_SLO2

Oglasno sporočilo


Sledite nam