fbpx

Sladkanje brez slabe vesti

Novice, Prehrana

Skrivnost polnega okusa je v skrbno izbranih in kontrolirano ekološko pridelanih oz. predelanih sestavin najvišje …

Prvi pomladni mesec prijazno najprej opomni na dan nežnejšega spola in se takoj zatem posveti še moškim. Ko na Gregorjevo pospremimo ženitev ptičkov in se marec prevesi v drugo polovico, pa namenimo pozornost še vsem mamam. Poleg cvetja so drobne, sladke pozornosti več kot dobrodošle; vsi obdarovanke in obdarovanci pa so še posebej veseli, če so tudi zdrave.

V novi preobleki in z izboljšano recepturo bodo v pomlad vstopili tudi Medexovi bio polnozrnati keksi. Tanjši in bolj prefinjeni vam bodo s svojo hrustljavostjo popestrili prav vsak dan. Veseli jih bodo tisti, ki običajno preskočijo zajtrk ali za potešitev lakote najraje posežejo po čokoladi. Pa tudi tisti, ki boste v pomladnih dneh želeli uloviti kar največ sonca in bo zdrav prigrizek med aktivnostjo še kako dobrodošel.

Naj teknejo tudi vam – ne samo na praznične dni – ampak preko celega leta.

Medexova ponudba Bio polnozrnatih keksov je na voljo v novi preobleki in izboljšani recepturi. Z okusom pomaranče, rozin ali 5 žit so pripravljeni v domišljeni kombinaciji polnozrnatih žit in slajeni z jabolčnim sokom. Skrivnost polnega okusa je v skrbno izbranih in kontrolirano ekološko pridelanih oz. predelanih sestavin najvišje kakovosti, brez konzervansov, arom in barvil. Izdelki ekološkega kmetijstva so živila z visoko kakovostno prehrambeno vrednostjo, saj jih odlikuje višja vsebnost vitaminov in mineralov ter bogatejši okus. Primerni so tudi za vegane in vegetarijance.

medex

Bio polnozrnati keksi so zdrav in slasten izdelek, ki so odlični že sami naravnost iz škatle. Odlično se podajo h kavi, čaju in drugim napitkom. Lahko jih uporabite tudi kot osnovo pri pripravi pit ali tort.

piškoti medex

Pakirani so osemkrat po dva piškota v zavitku, zato lahko postanejo vaš stalni spremljevalec v službi, šoli, na izletih, potovanjih ali športni aktivnosti. Idealni so za zajtrk, malico, posladek ali vmesni prigrizek, saj vam bodo dali dodatno moč in energijo za številne vsakodnevne aktivnosti.

Oglasno sporočilo


Sledite nam