fbpx

Škrlatni cvet zdravja

Novice

Vas praska po grlu ali pa že močno teče iz nosa in ste vročični! Sezite po ameriškemu slamniku. Nikoli ni prepozno, deluje kot preventiva in kot kurativa.

echinacea

Škrlatna purpurna cvetlica, lepotica zdravja je bližnja sorodnica dobrodejne kamilice. Spada med zelnate trajnice družine nebinovk. Domovina rastline je Severna Amerika, vse od Velikih jezer pri meji s kanado do Mehiškega zaliva in od gorovja Rocky Mountains do Apalaških planin. Indijanska plemena so uporabljala različne dele rastline, izkazalo pa se je, da so koristni prav vsi.

Pozitiven vpliv ameriškega slamnika na delovanje imunskega sistema je tudi znanstveno dokazan. Študije so pokazale, da uporaba poveča odpornost proti bakterijskim in virusnim okužbam. Spodbuja delovanje belih krvničk, ki pomagajo obrambi organizma.

Ameriški slamnik je tako priporočljivo uživati ne le za lajšanje simptomov pač pa tudi za odpravo vzrokov okužb. Učinkovit je pri okužbah zgornjih dihal, še posebej pri prehladu, pri vnetju ušes, gripi, herpesu, pri okužbah sečnih poti ter pri oslabljenosti zaradi stresa, po operacijah ali daljšem izpostavljanju soncu.

Aktivne učinkovine te rastline so alkilamidi, cikoreinska kislina, betain, fitosteroli, rudninske snovi, inulin, polisaharidi, maščobne kisline, ehinakozid ter eterično olje in smola.

Na tržišču je mogoče zaslediti več oblik. Zelo praktična je oblika kapsule. Zaužijete jo lahko samostojno ali pa stresete v skodelico vroče vode in zaužijete kot čaj.

Vas praska po grlu ali pa že močno teče iz nosa in ste vročični! Sezite po ameriškemu slamniku. Nikoli ni prepozno, deluje kot preventiva in kot kurativa. Bolje preprečiti kot zdraviti, če pa že pride do tega lahko znatno skrajšate čas okrevanja.

echinacea    

AMERIŠKI SLAMNIK NOW, 500mg

 • ohranjanje normalnega imunskega sistema
 • za težave gornjih dihal
 • za zdravje urogenitalnega trakta

Rastlinsko prehransko dopolnilo Ameriški slamnik je visoko kvalitetno, neobsevano in zbrano iz zanesljivih virov širom sveta.

Priporočen dnevni odmerek in navodila za uporabo: 2 kapsuli, 1-2 krat dnevno.

Pakiranje (100 kapsul) zadostuje za 25 do 50 dni.

Sestavine: Korenina ameriškega slamnika (Echinacea Purpurea) v prahu (77 %),

sredstvo proti sprijemanju: stearinska kislina, želatina.

Ne vsebuje: sladkorja, soli, škroba, kvasa, pšenice, glutena, koruze, soje, mleka in

konzervansov.

*Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Izdelki Hiše zdravja si na voljo v lekarnah, specializiranih prodajalnah in spletni trgovini Hiše zdravja.

NOVEMBER JE MESEC VITAMINOW-v Sanolaborju

Posebne ugodnosti, ki jih nudimo vsem našim zvestim strankam ob praznovanju MESECA VITAMINOW:

popust

  • 10 % popusta na vse izdelke NOW
  • Strokovna svetovanja o prehranskih dopolnilih NOW na prodajnih mestih in na brezplačni telefonski številki 080 80 12.
  • Pridobite brezplačen izdelek NOW s kartico zvestega kupca (povprašajte v vaši prodajalni Sanolabor).
  • Ob nakupu izdelkov NOW prejmete priročno škatlico za prehranska dopolnila.
  • Sodelujte tudi v spletni nagradni igri in se potegujte za paket izdelkov NOW ali darilni bon Športnega kluba V gibanju

November-vitamini

hisa zdravja now

HIŠA ZDRAVJA – www.hisa-zdravja.si

 Oglasno sporočilo


Sledite nam