fbpx

Skrivnosti organizma

Intervju, Video

Na kakšen način ravnate s svojim telesom? Ali znate prisluhniti njegovim potrebam? Se nanje ustrezno odzvati? Spoznajte 5 resnic človeškega organizma.

Na kakšen način ravnate s svojim telesom? Ali znate prisluhniti njegovim potrebam? Se nanje ustrezno odzvati? V kolikšni meri cenite svojo posebnost, unikatnost, sepcifičnost? Kaj je tisto, kar nas dela tako drugačne in sočasno tako podobne? Kakšen je pomen biološke ure in kako pravzaprav deluje človeški organizem, je le peščica vprašanj, ki smo jih zastavili gospe Miši Komar Žiberna, univ. dipl. biol v tokratni oddaji. Razkrila nam je 5 resnic človeškega organizma, na katere prepogosto pozabimo in ki nam omogočajo vpogled v skrivnosten svet vsakega izmed nas.
 

Vabljeni k ogledu oddaje na temo Skrivnosti organizma
 

Stres je le eden izmed dejavnikov, ki dnevno vplivajo na naš organizem in ki preizkušajo njegovo odzivnost in vzdržljivost. Stres povzroča bolečine v želodcu, plitko dihanje, tesnobo v prsih, paniko, kronično pomanjkanje energije in druge nevšečnosti. Kako ga reševati in kako preprečiti? Ali se lahko uspešno otresemo škodljivih posledic novodobnega načina življenja? Vabljeni na spletni forum Oksidativni stres in izvedeli boste več.


Sledite nam