fbpx

Skrivnost ponovne rasti las

Novice

Preverite, kakšna je Vichyjeva skrivnost ponovne rasti las.

DERCOS NEOGENIC

Medtem ko večina kozmetičnih izdelkov, namenjenih osebam s težavo izpadanja las, zgolj upočasnjuje izpadanje las, revolucionarni izdelek Vichy Dercos Neogenic spodbuja njihovo rast in omogoča rast kar 1700 novih las v 3 mesecih!*

Izpadanje las – pesti tudi vas?

Izpadanje las je sestavni del njihovega življenjskega cikla. Medtem ko se izpadanje od 50 do 100 las na dan smatra kot normalno, je izguba več kot 100 las na dan v razdobju več tednov, vsekakor zaskrbljujoča težava. Na izpadanje las vpliva veliko dejavnikov, kot so prehrana, hormoni ali genske lastnosti, pomembno vlogo pa imajo tudi letni časi.

V nasprotju s splošno sprejetim prepričanjem, da je izpadanje las predvsem težava moških, lahko ta prizadene tudi ženske. Pri moških pogosteje pride do razvoja tipične, ti. androgene alopecije (poglabljanje plešavosti na sencih in izpadanje las v osrednjem delu lasišča), najpogosteje v starosti med 20 in 25 let. Pri ženskah pa pogosteje pride do razvoja ti. difuzne alopecije (redčenje las je prisotno na osrednjem delu lasišča), ki se lahko pojavi pri katerikoli starosti.

Matične celice – skrivnost obnove in ponovne rasti las

Matične celice imajo edinstveno obnovitveno moč skozi vse življenje, ker s svojim lastnim razmnoževanjem zagotavljajo obnavljanje tkiv, v katerih se nahajajo. Vsaka delitev matične celice omogoča nastanek nove matične celice in njihov potencial je tako velik, da so same sposobne obnoviti celoten organ. Zaradi matičnih celic so lasje edini organ, ki se lahko ciklično obnavlja skozi vse življenje. Matične celice neposredno vplivajo na prebujanje spečih mešičkov, s čimer ustvarjajo nove lase. Laboratoriji Vichy so odkrili, kako pospešiti to »prebujanje« in so razvili molekulo, ki lahko izboljša učinkovito delovanje matičnih celic, ki so odgovorne za rast novih las.

Dercos

Stemoxydine – Vichyjeva revolucionarna molekula v tretmaju Dercos Neogenic

Stemoxydine je prva molekula z biomimetičnim delovanjem, ki posnema učinke hipoksičnega okolja, potrebnega za optimalno delovanje matičnih celic lasnega mešička. Ta revolucionarna molekula – skladno z rezultati študije – omogoča povečanje gostote las, ki v povprečju znaša 1700 novih las v treh mesecih.*

Dercos Neogenic  tretma za ponovno rast las vsebuje molekulo Stemoxydine in je namenjen tako moškim kot ženskam, ki se soočajo s težavo izpadanja las. Na voljo v pakiranju s 14 in 28 ampulami. Za dosego optimalnih rezultatov Vichy priporoča 3-mesečni tretma z uporabo Neogenic šampona za gostoto las.

Dercos Neogenic je zaradi svoje hipoalergene formule brez parabenov primeren za občutljivo lasišče. Izdelek se hitro vpije in ne masti las, zahvaljujoč ergonomsko oblikovanemu masažnemu aplikatorju pa tudi spodbuja mikrocirkulacijo lasišča.

81 % zadovoljnih kupcev v Sloveniji**!skatla-ampule+V

V učinkovitost tretmaja za ponovno rast las Dercos Neogenic so se prepričali mnogi potrošniki po vsej Sloveniji, od katerih jih je kar 81 % izrazilo zadovoljstvo z izdelkom**.

“Zelo sem zadovoljen z izdelkom. Prvi rezultati so vidni že po enem mesecu. Priporočam.” Marjan, 43 let

“Lasje so močnejši, izpadanje pa se je bistveno upočasnilo. Skratka– DELUJE!” Boštjan, 24 let

“Lasje so močnejši in opaziti je manjše izpadanje las, predvsem pri pranju. Pri uporabi izdelka lasišče ne srbi.” Nataša, 34 let

Več izkušenj zadovoljnih uporabnikov >> (www.vichy-portal.com)

Nagrade za zveste kupce

Vse uporabnike tretmaja Dercos Neogenic spodbujamo, da se pridružijo Neogenic programu zvestobe, ki nudi koristne nasvete in omogoča zbiranje točk ter osvajanje dragocenih nagrad. Z nakupom izdelkov in deljenjem izkušenj zbirate točke, ki vam prinašajo brezplačen paket 14 ampul izdelka Dercos Neogenic in druge nagrade Vichy. Pridružite se na: www.vichy.si/dercosklinika!

* Klinično testiranje v primerjavi s placebom na 101 osebi – povprečna ocena na lasišču z alopecijo.

** Anketa med uporabniki, ki so končali trimesečni tretma – 16 uporabnikov.

Oglasno sporočilo


Sledite nam