fbpx

Senidah razkrila, zakaj vedno izbere kapučino!

Prehrana, Zanimivo, Življenjski slog

Priljubljena slovenska pevka, ki v zadnjih letih niza same uspešnice, v svojem natrpanem urniku težko najde čas za počitek. Kljub temu, da večino časa prekipeva od energije, pridejo dnevi, ko potrebuje dodaten zagon. »Moji delovniki se velikokrat končajo šele pozno popoldne, včasih pa se takrat šele začnejo. Zato je to del dneva, ko si privoščim Barcaffè Cappuccino. Je noro kremast, zaradi odličnega okusa pa je hitro postal moja vsakodnevna razvada«. Ena izmed najuspešnejših glasbenic pri nas, kateri je uspel tudi velik preboj v tujino, priznava, da vedno strmi in prisega na najboljše. Njena izbira popoldanske razvade tako ni presenetljiva, saj se je izjemno kremastim Cappuccinom, katerih ponudbo Barcaffè nenehno širi in izboljšuje, nemogoče upreti.

Kava

Senidah iskreno: Bila je ljubezen na prvi požirek

»Bila je ljubezen na prvi pogled«, priznava Senidah, ena izmed najuspešnejših slovenskih glasbenic zadnjih let, ki hkrati priznava, da je nova ljubezen prišla popolnoma nepričakovano. »V popoldanskem času mi po navadi zmanjka energije in takrat potrebujem dodatni zagon. Tako sem pred časom odkrila noro kremast Barcaffè Capuccino, ki izpolnjuje vse moje zahteve, pri kavnih napitkih pa so te še posebej visoke«. Da pevka, ki je s svojim izjemnim talentom tudi v tujini postala prava zvezda, stavi le na najboljše, dokazujejo tudi številni uspešni dueti s svetovno priznanimi glasbeniki. Ogromna baza oboževalcev, ki jih je pridobila skozi svojo razgibano in bogato kariero, lahko po zaslugi njene nove ljubezni, ki jo greje in razvaja v dolgih popoldnevih, prav zagotovo že kmalu pričakuje nove glasbene uspešnice.Kava | Avtor: BarcaffeBARCAFFE

Popoldanska navada, na katero prisega Senidah!

Na slovenski in tuji glasbeni sceni Senidah izstopa po svoji predrznosti, drugačnosti in kvaliteti. Slednje skupaj s trdim delom predstavlja popoln recept za uspeh, ki ga glasbenica žanje zadnjih nekaj let. Na vprašanje, ali ji je pri uspehu pomagala tudi kakšna do sedaj skrita navada, pa zvezdnica odgovarja: »Večino časa prekipevam od energije, včasih pa se predvsem v popoldanskih urah zgodi, da jo tudi meni zmanjka. Velirat sem že hotela zaključiti z delom, pa me je rešila moja nova razvada, noro kremast Barcaffè Cappuccino, ki se mu težko uprem tudi takrat, ko ne potrebujem dodatnega zagona«. V recept za uspeh in nastanek serije hitov lahko tako dodamo tudi kavni napitek, ki ima z glasbenico kar nekaj skupnih lastnosti. »Oba se razlikujeva od ostalih akterjev na trgu, v ponudbi pa težko najdeš kaj boljšega«, v smehu dodaja glasbenica.


Sledite nam