Se vidimo na 16. Poli maratonu!

Aktualno, Dogodki, Obvestila, Zdravje

Na Poli maratonu nista pomembna ne čas in ne hitrost, glede na kondicijske sposobnosti in želje udeleženci izbirajo med tremi različnimi trasami, dolgimi 2 kilometra, 21,2 kilometra ali 52 kilometrov po gričevnati ali položni okolici Ptuja.

Le še nekaj dni nas loči od 16. Poli maratona, v katerem so združeni ljubezen rekreativnega športa, optimizem in veselje do življenja. To so vrednote, ki jih pooseblja najpriljubljenejša blagovna znamka POLI s svojo prepoznavno osebnostjo. Poli je izvirna, mladostna, duhovita – Poli je posebna in takšna je že več kot 40 let!

Letos poteka že 16. Poli maraton, s katerim Perutnina Ptuj in Kolesarski klub Perutnina Ptuj uspešno spodbujata gibanje in rekreacijo, ki je ob zdravem prehranjevanju pomemben del zdravega življenjskega sloga.

Priljubljena kolesarska prireditev na Ptuj vsako leto privabi več tisoč kolesarjev in številne obiskovalce iz celotne Slovenije in tujine.

Na Poli maratonu nista pomembna ne čas in ne hitrost, glede na kondicijske sposobnosti in želje udeleženci izbirajo med tremi različnimi trasami, dolgimi 2 kilometra, 21,2 kilometra ali 52 kilometrov po gričevnati ali položni okolici Ptuja.

Program 16. Poli maratona, 2. 6.  2018

Start in cilj pred upravno stavbo Perutnine Ptuj (Potrčeva cesta 10, Ptuj)

08:00 – 10:45 Prijave na dan prireditve (nova lokacija: dvorišče upravne stavbe PP)
11:00 – 13:00 Start Maxi Poli maratona (52 km)
11:20 – 12:20 Start Mini Poli maratona (21,2 km)
11:30 – 11:45 Start Poli snack maratona (2 km)
12:00 – 15:00 Prireditveni šotor s kulinarično pogostitvijo in spremljevalnim programom (na parkirišču v neposredni bližini starta in cilja)

Več na poli.si

RSS Ustavi se!

 • Potlačen strah nezavedno prenašamo na potomce
  Zavedanje širšega družinskega konteksta vzorca potlačenja strahu nam daje možnost notranje biološke in psihološke osvoboditve ter omogoča, da potlačenega strahu ne prenašamo na naslednje potomce.
 • Kako preko strahov do samozavesti?
  Občasno me kontaktira kdo, ki bi želel imeti boljšo samozavest in pričakuje razrešitev svoje situacije v enem samem kratkem srečanju. Seveda je to mogoče. Toda čudeži se ne zgodijo vsak dan.
 • Moja prva ljubezen
  Klečanje na zemlji me približa tej Materi kot nič drugega. Bolj jo duham, bolj jo čutim, globlje zakopljem roke v prst, bolj se ji poklonim.
 • Moja pot do izgorelosti na grafu
  ... sledi faza psihoterapevtskega odpravljanja notranjih "moram" prisil, s spoznanjem, da se je nesmiselno do konca gnati za doseganje povečini ne lastne sreče in le kratkotrajnega zadovoljstva zase, ki bo trajalo samo dotlej ...
 • Ali kava – kofein res dvigne energijo?
  Vam je znano? Po treh urah intenzivnega dela se zgodi: »Uf, zdaj pa rabim pavzo. Skodelica kave se bo kar prilegla, da si napolnim moči.«