fbpx

Se še spomnite novoletnih zaobljub? Je bila ena izmed njih tudi shujšati?

Novice

V Hiši zdravja smo se v letu 2014 namenili izzvati ravno to zaobljubo.

EKipa Pomeol

V Hiši zdravja smo se v letu 2014 namenili izzvati ravno to zaobljubo. Vse kar si zadamo v ranih dneh novega leta navadno splahni že v prvem tednu. Zakaj? Kaj nas odvede od cilja?

Hujašaj zdravoTokrat smo se odločili, da izzvemo 3 kandidate, ki se bodo odločno pomerili s svojo voljo in kilogrami. Seveda jih ne bi prepustili na milost in nemilost vsem skušnjavam, zato smo osnovali strokovno ekipo sodelavcev, ki so Mateja, Silvo in Miro spremljali za obdobje enega meseca.

Cilj akcijeUresniči novoletne zaobljube in shujšaj s Pomeolomje bil HUJŠATI ZDRAVO z vsestransko podporo. Za začetni korak je poskrbel medicinski pripomoček Pomeol (naravne vlaknine, ki vežejo sladkorje, maščobo in podaljšajo občutek sitosti). Vendar to ni magična paličica ali čudežna tabletka, saj pravzaprav ni problem shujšati pač pa obdržati želeno težo! Zato smo se lotili projekta celostno – s pomočjo strokovne ekipe, ki je ‘trenirala’ tako duha kot telo …  Ker pravzaprav se hujšanje začne v glavi.

Poleg strokovne ekipe Hiše zdravja, smo v ekipo povabili še: Barbaro Kodrin, osebno trenerko, Ireno Brglez, svetovalko celostnega načina življenja ter Sašo Einsiedler, komunikacijsko trenerko, ki je sodelujoče na pot pospremila z izpovedjo svoje izkušnje.

Izbranim kandidatom smo za  enomesečni tretma podarili medicinski pripomoček Pomeol ter prehranska dopolnila NOW (Chlorella za čiščenje telesa in Super omega 3-6-9), ki so poskrbeli za uspešen začetek zastavljenih obljub.

Pomeol-in-chlorella

Enomesečno akcijo smo zaključili 11. 2. 2014 in razbilinaslednje mite:

1. Hujšanje NE pomeni STRADANJE, pomeni spremnjen način  prehranjevanja. Na zaključnem srečanju smo večkrat slišali od osebne trenerke Barbare: “Še premalo ste jedli!” Zakaj? Ker telo potrebuje gorivo ter energijo. Prazna vreča pač ne stoji pokonci.

2. Drugi mit, ki smo se ga otepali so maščobe. Pravzaprav se jih ni treba ogibati, le prave in zdrave je treba izbrati.

3. Naučili smo se tudi, kako obdržati fokus, ko pridejo skušnjave, kako obdržati voljo ter tudi kako se veseliti uspehov.

EKipa Pomeol

O vtisu o akciji

 MATEJ JELEN:

˝No pa je mesec mimo. Mesec drugačne prehrane in novega režima. Kar nekaj časa je bilo potrebno, da se telo in glava navadi na nov režim prehranjevanja. V veliko pomoč je bil sigurno izdelek Pomeol. Motivacija je bila visoka tako, da me tudi izpad elektrike ni odvirnil od planiranih treningov. Uspeh pa je bil nakoncu seveda zato zagotovlje. V enem mesecu sem uspel izgubit 6 kg maščob in pridobit kar nekaj mišične mase.˝

SILVA RADANOVIČ:

˝V bistvu je projekt zame nekaj najlepšega, kar se mi je zgodilo v zadnjih letih. Občutek, ko se začneš zavedati, da delaš nekaj zase, ko začneš ugotavljati, da rezultati postajajo vidni, občutek, da končno živiš zdravo … to ti da neko posebno energijo, neko moč in veselje, da tudi ti zmoreš. Teorija zdravega načina življenja mi je bila znana, praksa pa … ta je prišla za kakšen dan in zelo hitro odšla. In potem je nekdo poskrbel, da mi je “božiček” prinesel to nagrado.  In začel se je projekt Pomeol. In v prvih dveh tednih, ko telo ni navajeno, ko zahteva hrano, mi je Pomeol bil res v veliko pomoč. Vsak dan sem čakala, da bo telo začelo zahtevati hrano, vendar Pomeol je naredil svoje. Občutek lakote se z njim ni pojavil in na takšen način je res veliko veliko lažje hujšati. Danes, po 6 tednih od začetka akcije, je na moji mizi v kuhinji še vedno prazna škatlica Pomeola, ki jo nekako ne morem vržti v smeti. Za nekoga prazna škatlica, zame pa škatlica, ki je vame spet prinesla upanje, lepše življenje, nasmeh na ustnice in še in še bi lahko naštevala.˝

MIRA DVANAJŠČAK:

˝V Hišo Zdravja sem vstopila po zaviti »večni poti«, ki se ni in ni končala, v hladen dolg predor, na koncu odet v svetlobo objema, Sašinega. Ženski, nežen, ki ga znajo dati le matere otrokom ali ženska, ženski. Kakšen lep sprejem! Aha, Barbara! Najine oči so se srečale. Moja osebna trenerka je. Nevsiljiva, zadržana, z  nasmeškom Mona Lise, a kot steber trdno osebnostjo. Pomeol. Bil nam je prvi zagon, da bomo zdaj lažje sami vztrajali do konca. Nudili ste nam nesebično, da smo lahko delali in delili z vami. Krasen tim ste. Poslušati  druge, poskušati sebe, poslušati kaj si telo želi, če je lačno, žejno, nezadovoljno. Poslušati sebe, je najteže, ker ego stalno »brblja«.  Vse diete, ki sem jih preizkusila do sedaj, so temeljile na manj jej. Prvič se soočam z veliko hrane, veliko vode in nisem lačna, kar se mi zdi najbolj pomembno. Bolj sem aktivna. Merjenje je pokazalo, da sem stara 62 let, ker sem deset let pozabila nase. Jejte še več, pijte še več – vode v telesu mora biti nad 53 odstotkov. Sledite majhnim ciljem, ne postavljati prevelikih, ker jih ne boste zmogli! Nagradite se za svoj trud, kupite si nova oblačila, karkoli! Stisnite se v tesne kavbojke in delajte na tem, da vam bodo v prihodnje bolj prav. To je vaš cilj!˝

O Pomeolu

delovanje-Pomeol

POMEOL je medicinski pripomoček za hujšanje s trojnim učinkom veže sladkorje, veže maščobe in podaljša občutek sitosti. Vsebuje le naravne vlaknine korenja, jabolka in ovsa in nima stranskih učinkov. Deluje brez spremenjenega življenjskega sloga. O spremembi prehrane in izdatnejšemu gibanju pa učinke lahko povečate.

Želite izvedeti več?

Medicinski pripomoček za hujšanje Pomeol je na voljo v lekarnah in specializiranih prodajalnah ter v spletni trgovini www.hujsanje-zdravo.si.

Priročnik-za-zdravo-hujšanje

Oglasno sporočilo


Sledite nam