fbpx

Se pripravljate na razgovor za službo? S humorjem bo šlo lažje.

Zanimivo, Življenjski slog

Pred razgovorom za novo službo vas lahko grabi panika. Porajajo se vam vprašanja, kaj, če jim ne bom všeč, kaj, če me vprašajo nekaj, na kar ne bom znal odgovoriti, kaj, če ne bom dobil te službe … Mojazaposlitev.si pripravlja številne nasvete, kako se dobro pripravite na razgovor za službo in poskrbite, da se boste čim bolje odrezali.

Iskanje zaposlitve je lahko zelo dolgotrajen proces, lahko pa marsikaj naredite, da ste pri tem hitrejši in uspešni. Zavod za zaposlovanje pripravlja tudi delavnice in seminarje na to temo. Mnogokatero informacijo pa lahko najdete tudi na spletu. Priporočam obisk spletne strani Moja zaposlitev, kjer boste našli vse od iskanja, priprave, nasvetov glede svoje predstavitve in tudi smernice, da lažje razumete, kaj ponavadi od kandidatov pričakujejo delodajalci.

Na njihovi je objavljen zanimiv video s prvega razgovora. Vabljeni k ogledu.

Svetovalnica mojazaposlitev

Organizirano imajo tudi svetovalnico, kjer vam svetujejo, kako napisati spremno pismo, kaj je pomembno na razgovoru, kako pritegniti pozornost delodajalca … Obiščite stran za več informacij >>>

Napovedujemo:

S strokovnjaki Mojazaposlitev.si pripravljamo javno tribuno na temo zaposlovanja in mitov o tem, da služb ni, o tem kako učinkovito pripraviti CV, kje vse poiskati službo, kaj v primeru, da ste stari več kot 55 in bi želeli še delati …

Spregovorili bomo o tem, kako najti službo. Spremljajte nas!

 


Andreja Verovšek

Andreja Verovšek

Raziskovalka dobrega počutja, stabilne psihe in trdnega zdravja. Verjame v nekaj več in vedno naredi korak dlje. V življenju jo bolj zanima manj kot več, počasneje kot hitreje, staro ji je bolj mikavno kot novo in naravno zmaga nad umetnim. Razen UMETNost je pred vsem. Umetnost živeti, biti in ustvarjati.

Sorodne vsebine

Sledite nam