fbpx

Savinina joga obraza: za mladostni videz

Novice

Pri pogledu v ogledalo opazite gubice? Se vam koža na obrazu poveša?

Joga obraza

Pri pogledu v ogledalo opazite gubice? Se vam koža na obrazu poveša? Si želite na naraven način brez ponavljajočih se kirurških posegov povrniti žareč mladostni videz? Udeležite se osnovnega tečaja po sistemu: Savinine joge obraza!

IZBRIŠITE GUBICE

Vadba obraza je zasnovana kot enostaven sistem vaj, ki s krepitvijo mišic obraza pripomore k brisanju drobnih linij in gubic na obrazu, dvigu povešene kože in zdravemu, žarečemu ter mladostnemu videzu vašega obraza.

Z jogo obraza dosežete učinek liftinga obraza brez kirurškega posega. Tako se izognete nevarnim injekcijam in pilingom in prihranite visoke stroške takšnih posegov. Ko se z vajami seznanite in jih osvojite, jih lahko izvajate celo življenje. Vaj se naučite hitro. Delujejo za vse, ki jih izvajajo, ne glede na spol, starost ali kondicijo.

Joga obraza

KAKO VADIMO?

Trening mišic obraza je zasnovan na principih statičnih in dinamičnih krepilnih vaj, ki krepijo in oblikujejo vseh 57 mišic obraza in vratu ter dobesedno zavrtijo nazaj čas. Zaradi dela mišic se poveča prekrvavitev obraza, vratu in lasišča, s čimer celice dobijo več kisika in hranil. Vaša koža ponovno postane napeta, prožna, čvrsta, gladka in žareča.

Od starosti, gravitacije in stresa utrujeni koži z redno vadbo povrnemo mladost in energijo, hkrati pa preprečimo, da bi mišično tkivo izgubilo svoj tonus in popustilo pod težo gravitacije. V nekaj tednih boste pod vodstvom Maje Ivanc Milič, licencirane inštruktorice Savinine joge obraza, dvignili povešene mišice obraza, jim povrnili izgubljeni volumen in pospešili obnovo celic, nastanek kolagena in elastina, kar je osnova za zdrav, žareč in mladosten videz.

Za svež, mladosten videz je dovolj le 10 minut vadbe dnevno!

UČINKI in prednosti VADBE

UČINKI VADBE:
– briše drobne linije in gube obraza,
– prekrvavi mišice in podkožna tkiva, ter pospeši nastanek kolagena in elastina,
– krepi in oblikuje mišice obraza in vratu,
– dvigne upadlo kožo (obrvi, veke, lica …),
– pospeši obnovo celic,
– uravnava delovanje žlez,
– vrača obrazu mladosten in sijoč videz.

PREDNOSTI:
– brez uporabe botoksa, kemičnih pilingov in dragih kirurških posegov,
– naraven in neinvaziven trening,
– enkraten strošek.

KAKO POTEKA TEČAJ

Tečaj poteka 1x tedensko po 4 šolske ure, 5 zaporednih tednov. Nekaj tednov po končanem tečaju pa se dobimo na obnovitveni vadbi, kjer dobite tudi osebni program treninga.

Tečaj se bo začel 22. oktobra ob 17. uri v prostorih podjetja Aroma Herbal na Litijski cesti 148 v Ljubljani. Pred poslovno stavbo je veliko, brezplačno parkirišče.

Prijave sprejemamo do 17. oktobra oziroma do zasedbe prostih mest na telefonski številki 01 / 56 33 563 ali 041 637 610.

POT

Najlažja pot do Litijske ceste 148 je po Ljubljanski obvoznici. Izberitie izvoz Bizovik – Sostro. Pri izvozu z avtoceste se držite smeri Bizovik. Peljete po Litijski cesti in na drugegem semaforju zavijete levo in peljete po ozki poti navzdol po majhnem klancu (ne po prednostni cesti). Nad cesto boste videli napis za Oscar bar in Fitness center Metulj. Nadaljujete naravnost in parkirate pred Oscar barom. Z leve strani stavbe vstopite skozi vrata, nad katerimi je napis za Fitnes center Metulj. Prostori Aroma Herbala so v pritličju na levi strani.

Oglasno sporočilo


Sledite nam