fbpx

Sanjski maturantski videz čisto brezplačno za mamo in hči

Novice

Stilago podarja popolni modni maturantski outfit kar za 2 osebi, skupaj z ličenjem, frizuro in fotografom. Kako do nagrade?

Katero dekle si ne želi blesteti na maturantskem plesu? Dan, ko prav vsa najstniška dekleta zamenjajo kavbojke in superge za visoke petke in elegantno obleko. Če poznate dijakinjo, ki bo letos plesala na maturantskem plesu, jo predlagajte za Stilago Pepelko in ji podarite sanjski videz.

Priprave na maturantski ples so naporne in dolgotrajne. Iskanje obleke prave barve, dolžine in kroja ter najbolj pomembno, obleke, ki je ne bo imela nobena sošolka.  Kateri čevlji se najbolje podajo zraven,  pa torbica, kakšna bo frizura, kdaj naročiti frizerja, kako se naličiti, kakšne barve naj bodo nohti…?

Dekle se spreminja v čisto pravo žensko! Superge s ponošenim videzom zamenjajo visoke pete, kavbojke elegantna večerna obleka, lasje niso več samo speti v čop ampak skrbno urejeni, maskari se pridruži še senčilo, rdečilo za lička in lip gloss. Vidne spremembe doživlja tudi stanje na bančnem računu staršev.

Ampak letos za maturantko in njeno mamo brezplačno poskrbijo ljudje, ki dihajo z modo in vsak dan rešujejo mnoge modne zagate.  Spletna modna trgovina Stilago podarja brezplačno preobrazbo za maturantko in njeno mamo!

stilago_post1_612x300

Najbolj modna nagrada ta hip vključuje styling za 2 osebi izbran z veščim očesom stilista – obleka, čevlji in modni dodatki. Poskrbljeno bo tudi za ličenje in frizuro na dan maturantskega plesa ter osebnega fotografa, ki bo poskrbel, da bodo čudoviti trenutki ujeti v večnost. Vse to za mamo in hči! Stilago zna razvajati ženske in to tudi z veseljem počne. Do 17. 2. 2014 predlagajte dijakinjo, ki bo letos maturantka. Tudi za vas smo pripravili nagrade: žreb na koncu bo nekomu izmed vas prinesel  modna sončna očala Missoni v vrednosti 160,00 EUR in še 5 praktičnih nagrad.

stilago_post2_levo_300x300Kako do brezplačne modne preobrazbe za maturantski ples?

Nagradna igra »Predlagaj Pepelko« poteka na Facebook strani Stilago modni klub Slovenija.

Če je maturantka vaša hči, prijateljica ali sestra jo lahko predlagate sami, če pa ste maturantka prav vi, o nagradni igri obvezno obvestite prijateljice, sestro, brata in mamo, naj vas čim prej predlagajo. Za dostop do nagradne igre »Predlagaj Pepelko« kliknite tukaj.

Nagradna igra samo še do 17. februarja 2014.

Pohitite in sodelujete v žrebu za modne  nagrade!

Oglasno sporočilo


Sledite nam