fbpx

S pomočjo narave v boj z odvečnimi kilogrami

Novice

V skrbi za lastno zdravje in težo, moramo biti pozorni na vnos primernih in zadostnih količin tekočine.

V skrbi za lastno zdravje in primerno telesno težo ni pomembna samo skrb za uravnoteženo prehrano in gibanje, temveč moramo biti posebej pozorni tudi na vnos primernih in zadostnih količin tekočine.

Imate težave s telesno težo?

Pri hujšanju se maščobe in beljakovine razgrajujejo v kisline in telo izgublja življenjsko pomembne minerale. Donat Mg pomaga nevtralizirati kisline in nadomeščati izgubljene minerale. Kot naravno odvajalo je na začetku hujšanja zelo koristen, saj z odvajanjem telo čisti strupov. Magnezij bo okrepil vašo telesno  odpornost in povečal vaše zaloge energije. Varoval bo vaše srce, ožilje in mišice ob  telesni aktivnosti, ki je nujna spremljevalka vsake diete. Brez tega žal ne bo šlo. Redno pitje Donata Mg bo vplivalo tudi na zmanjšanje apetita, telo pa bo intenzivneje porabljalo svoje zaloge.

460BE6B2-6DB5-11E1-94EF-D43D65B94067

Donat Mg zaradi visoke vsebnosti magnezija ureja telesno presnovo maščob, beljakovin, ogljikovih hidratov in skrbi za ravnotežje elektrolitov. Ob dieti in gibanju je  pomemben tudi zato, ker preprečuje mišične krče in skrbi za normalno delovanje vaše srčne mišice. Pospešuje izločanje balasta in tekočine iz organizma ter ugodno vpliva na vašo prebavo. Zaradi bogastva mikro – in makroelementov je odličen sopotnik vsake diete.

Naravna mineralna voda Donat Mg je nenadomestljivo poživilo presnove in jo je zato priporočljivo piti vse življenje. Največ pa moramo za svoje zdravje storiti sami, in sicer z zdravo, uravnoteženo prehrano in rednim gibanjem. Donat Mg nam bo pomagal ohraniti kondicijo, dobro počutje in zdravje.

Oglasno sporočilo


Sledite nam