fbpx

S paketi TopTrio dobite to, kar si želite

Novice

Pri Telekomu Slovenije vam v paketih TopTrio ponujamo kombinacijo hitrega interneta, najboljše televizije in telefonije SiOL , ob tem pa ste naročniki upravičeni še do mnogih ugodnosti.

Pri Telekomu Slovenije vam v paketih TopTrio ponujamo kombinacijo hitrega interneta, najboljše televizije in telefonije SiOL, ob tem pa ste naročniki upravičeni še do mnogih ugodnosti. Če pa povežete več storitev Telekoma Slovenije, boste dodatno prihranili, poleg tega pa boste imeli vse račune na eni položnici.

Na internetu boste našli vse

V paketih TopTrio boste lahko uporabljali hiter, varen in zanesljiv internet SiOL, s katerim boste ves čas povezani s svetom in našli vse, kar vas zanima.

Prednosti SiOL TV

SiOL TV odlikujeta bogastvo programov in napredne storitve. Gledate lahko več kot 200 odličnih programov, mnoge med njimi tudi v visoki ločljivosti, torej veliko lepši sliki. Ob tem pa je še nekaj možnosti in storitev, ki vam bodo polepšale dolge popoldneve in večere ter hladne dni.

  • Storitev »Ogled nazaj« omogoča ogled izbranih programov z zamikom treh dni. Tako lahko pogledate svoje priljubljene oddaje ali zamujene filme takrat, ko želite ali imate čas.
  • Opcija »Nogomet« bo navdušila športne navdušence, ki boste z izbranimi paketi TopTrio brezplačno spremljali več kot 130 nogometnih tekem UEFA Lige prvakov v sezoni 2014/2015 in navijali za svoje najljubše klube.
  • Novi naročniki SiOL TV prejmete tudi TV -adapter za enostaven priklop televizorja na modem brez vrtanja in novih inštalacij za samo 1 EUR.

Telekom_Banner_640x300

Kaj je telefonija SiOL?

Telefonija SiOL je enaka klasični telefoniji, le da je signal, ki potuje med vami in tistim, ki ga kličete, digitalen. Pri uporabi torej ni bistvene razlike saj se boste s prijatelji, sorodniki in znanci pogovarjali prek običajnega telefonskega aparata, ki ga verjetno že imate, pri priklopu na telefonijo SiOL pa lahko obdržite tudi svojo staro telefonsko številko.

Povežite storitve Telekoma Slovenije in prihranite

Storitve Telekoma Slovenije, kot so klasična telefonija in storitve SiOL, lahko povežete s paketom Mobitel Penzion 300 plus in si s tem zagotovite nižjo naročnino le – tega. Z uporabo skupnega računa pridobite tudi pregled nad vsemi storitvami na enem mestu in prihranite pri plačevanju provizij več položnic.

Paket Mobitel Penzion 300 plus ponuja kar 600 enot, ki jih obdržite za zmeraj in jih lahko porabite za klice, pošiljanje kratkih sporočil (SMS/ MMS) ali prenos podatkov tako, kot sami želite. V mesečno naročnino so vključeni tudi neomejeni pogovori na številke naročnikov vseh paketov Penzion Telekoma Slovenije. Če paket povežete s klasično telefonijo ali storitvami SiOL, pa bo vaša mesečna naročnina paketa znašala le 9,90 EUR namesto 13,90 EUR.

Primoz-800x600-2

Ugodnosti za nove naročnike paketov TopTrio

  • PRVA DVA MESECA BREZ NAROČNINE ALI
  • BON V VREDNOSTI 200 EUR ZA NAKUP NOVEGA MOBITELA ALI TABLICE ALI
  • TELEVIZORJI, PRENOSNIKI ALI TABLICE PO UGODNI CENI NA OBROKE IN BREZ OBRESTI.

Za dodatne informacije obiščite www.telekom.si, pokličite brezplačni številki 080 8000 ali 041 700 700 ali obiščite Telekomov center ali pooblaščeno prodajno mesto.

Oglasno sporočilo


Sledite nam