Rjava barva je lahko tudi zdrava!

Dom & prosti čas, Zanimivo, Življenjski slog

Poletje je čas brezskrbnega uživanja na soncu! Ko vi počivate na soncu, je vaš največji organ – koža – izpostavljen izrednim razmeram. Pretirano sončenje lahko namreč na koži povzroči obilo težav – od blažjih, kot so suha koža, rdečica, alergije in sončne pege, do hujših, kot so sončne opekline, toksični dermatitis ali celo kožni rak.

Vsesplošno prepričanje, da je za zdravo porjavitev treba na kožo nanašati različne zaščitne kreme, ki se preko kože vnašajo direktno v naš sistem, je napačno!
Koža ima namreč sama sposobnost zaščite pred soncem. Pri tem sicer porjavi, kar pa lahko imenujemo zdrava porjavitev.

Sposobnost samozaščite kože pred vplivi sonca lahko spodbudimo na popolnoma naraven način. V Planetu zdravja smo razvili popolno kombinacijo naravnih, hladno stiskanih in eteričnih olj, ki dajejo koži vse, kar potrebuje za uspešno zaščito pred soncem.

Brezskrbno uživajte na soncu in poskrbite za zdravo porjavitev, ki traja bistveno dlje.

Olje 3, ki ga najdete pod blagovno znamko Planet zdravja, omogoča koži popolnoma naravno zaščito pred soncem. Prav tako je uporaba Olja 3 zelo učinkovita ob sončnih opeklinah, kožo namreč takoj ob nanosu ohladi, hkrati pa koži nudi vse potrebne sestavine za zelo hitro regeneracijo.

Uporaba olja 3 je primerna tudi za tiste, ki imajo alergijo na sonce!

Olje 3 je rezultat slovenskega znanja, saj so ga strokovnjaki Planeta zdravja, razvili na osnovi več kot 20-letnih izkušenj!

Uporaba olja 3 nudi vaši koži vrhunsko nego, saj se vzpostavi proizvodnja elastina, kar daje koži mladosten in zdrav videz, hkrati pa nudi boljšo odpornost. Posledično se zmanjšujejo tudi kožne gube.

Zaradi pozitivnih učinkov na kožo je Olje 3 primerno za uporabo čez vse leto.

Pri izbiri zaščitnih sredstev velja biti previden, koža namreč zaradi svoje sposobnosti vpijanja ali absorpcije snovi s površine prenaša v naš sistem in posledično dosežemo enak učinek na organe in celoten sistem, kot če bi kremo pojedli. Zato opozorilo: Ne mažite si na kožo, česar ne bi pojedli!

 

RSS Ustavi se!

 • C4
  Takratna izguba službe in nenadna smrt očeta so me pretresli do temeljev. V vrtincu zame že tako prehitrega življenjskega tempa, ki me je pogoltnil, in dodatnega šoka nisem mogla več dihati ...
 • Potlačen strah nezavedno prenašamo na potomce
  Zavedanje širšega družinskega konteksta vzorca potlačenja strahu nam daje možnost notranje biološke in psihološke osvoboditve ter omogoča, da potlačenega strahu ne prenašamo na naslednje potomce.
 • Kako preko strahov do samozavesti?
  Občasno me kontaktira kdo, ki bi želel imeti boljšo samozavest in pričakuje razrešitev svoje situacije v enem samem kratkem srečanju. Seveda je to mogoče. Toda čudeži se ne zgodijo vsak dan.
 • Moja prva ljubezen
  Klečanje na zemlji me približa tej Materi kot nič drugega. Bolj jo duham, bolj jo čutim, globlje zakopljem roke v prst, bolj se ji poklonim.
 • Moja pot do izgorelosti na grafu
  ... sledi faza psihoterapevtskega odpravljanja notranjih "moram" prisil, s spoznanjem, da se je nesmiselno do konca gnati za doseganje povečini ne lastne sreče in le kratkotrajnega zadovoljstva zase, ki bo trajalo samo dotlej ...