fbpx

Rekordna udeležba na letošnjem Volkswagens Ljubljanskem maratonu

Dogodki

Organizatorji so na zadnjo oktobrsko nedeljo pod streho uspešno spravili najmnožičnejšo tekaško prireditev v Sloveniji, ki je letos potekal že 19. leto zapovrstjo. Tekaških preizkušenj na …

Organizatorji so na zadnjo oktobrsko nedeljo pod streho uspešno spravili najmnožičnejšo tekaško prireditev v Sloveniji, ki je letos potekal že 19. leto zapovrstjo. Tekaških preizkušenj na 10, 21 in 42 kilometrov se je, kot vsako leto, tudi letos udeležilo rekordno število domačih in tujih tekačev.

Ugodni, skorajda idealni pogoji za tek so botrovali izjemnemu tekaškemu vzdušju, ki je slovensko prestolnice za dva dneva spremenilo v edinstveno športno prizorišče, prireditev pa je v izjemni atmosferi minila v znamenju rekordov.

Hidria-MAraton-2014

 

Izmed ekipnih prijav je letos bila rekordna, 260-članska Hidriina ekipa, ki je skupno pretekla 4041 kilometrov. 11 Hidriinih tekačev je bilo na 42-kilometrski preizkušnji, 99 na 21- in 150 na 10-kilometrski progi. Dokazali so, da sta prav vztrajnost in nepopustljivost vrlini, ki odlikujeta tako Hidrio kot njene zaposlene.

 


Sledite nam