fbpx

Recite stop neprijetnim intimnim situacijam

Novice

Dandanes so ženske ob vstopu v menopavzo še zelo aktivne. Neprijetnosti, ki jih menopavza povzroča predstavljajo odvečen stres. Med najbolj nadležne simptome spadajo vaginalne težave.

V naravni življenjski ciklus vsake ženske sodi tudi menopavza. Ženske so ob vstopu v menopavzo še zelo aktivne, hodijo v službo in jim neprijetni simptomi predstavljajo nepotreben stres in oviro pri vsakodnevnih aktivnostih.

Med najbolj nadležne simptome sodijo težave s suho nožnico. Ženske nerade spregovorijo o tem, da med spolnim odnosom doživljajo pekočino, kar prepreči spolni užitek, da jih srbi, da težko sedijo, stojijo in imajo težave pri uriniranju. Potrebno je le nekaj poguma za soočenje s težavo.

Intimni del telesa je najbolj občutljiv predel, zato potrebuje posebno nego in pozornost.

Sluznica intimnega predela ima nizko pH vrednost, kar predstavlja naravno zaščito pred infekcijami. Zato je pomembno, da izberete intimno milo s kislim pH (med 3,5 in 4,5).

Izberite Genestin emulzijo, 3,5 pH vrednosti za vsakodnevno umivanje, z naravnim antibakterijskim delovanjem.  S pomočjo mlečne kisline omogoča vzdrževanje naravnega pH sluznice in tako preprečuje nastanek vnetij. Vsebuje pa še veliko negovalnih in zaščitnih učinkovin kot so aloe vera gel, kamilica, ognjič, eterično olje čajevca, mlečno kislino in druge.

Sluznico je potrebno še dodatno zaščititi z intimno kremo. Za takojšnji občutek vlaženja in zaščite sluznice intimnih predelov ter za blaženje srbečice si pomagajte z darovi narave. Ne dopustite, da bi vas to oviralo pri aktivnem življenju.

Genestin intimna krema je zelo učinkovita za vlaženje sluznice intimnih predelov in za blaženje pekočih in žgočih občutkov, ki so posledica suhe sluznice. Genestin intimna krema ima trojno delovanje:

  • protivnetno, saj zmanjšuje vnetja in celi razpokano sluznico,
  • blažilno, ker pomirja in zmanjšuje srbečico
  • in vlažilno.

genestin(640x300)

Zakaj je nožnica suha?

Kožo ob vstopu v nožnico sestavlja večplastna povrhnjica, sestavljena iz dlak, lojne, znojne in vonjalne žleze. Žleze v podkožnem tkivu vlažijo nožnico in jo s tem ščitijo. V nožnici je vedno prisoten tudi vaginalni izcedek. Na količino in lastnosti le tega pa vpliva delovanje hormonov. Ko se ravnovesje hormonov poruši nastopijo neprijetni simptomi; draženje, vnetje, srbenje, pekoč občutek, neprijeten vonj ter občutljivost med spolnim odnosom ali po njem. Govorimo o suhi nožnici. Težave se največkrat pojavijo v obdobju menopavze, do podobnih sprememb pa lahko pride tudi pri mlajših ženskah. Vzrokov, poleg porušenega ravnovesja hormonov  v menopavzi je lahko več:

  • ginekološko obsevanje ali kemoterapija,
  • hormonska kontracepcija,
  • umivanje z agresivnimi mili,
  • alergije na pralne praške, kondome, parfumiran toaletni papir,
  • diabetes,
  • preobremenjenost in stres.

Dobro je vedeti, da suha nožnica ni zaščitena pred mikroorganizmi in je bolj dovzetna za okužbe. Ženske težave pogosto rešujejo kar same, brez diagnoze in pri tem uporabljajo razne pripravke proti glivicam, ki lahko občutljivo kožo še dodatno razdražijo.

Za premagovanje neprijetne srbečice, izsušene nožnice, bolečih spolnih odnosih posezite po naravnih izdelkih. Čas je da poskrbite zase.

Uživajte v drobnih stvareh vsakdana.

Za popolno odpravo težav v menopavzi izberite linijo Genestin.

genestin(580x300)2

Genestin intimno kremo za lajšanje najpogostejših težav v menopavzi in Genestin emulzijo za intimno nego pH 3,5 dopolnjujejo tablete Genestin forte, ki predstavlja sinergijsko moč zdravilnih rastlin v eni tableti.

Ustrezno in pravočasno zdravljenje olajša težave in prepreči nadaljnje zaplete. Ne živite zato, da bi se dolgočasili ali bili utrujeni.  Dovolite si doseči to, kar vaše ambicije zahtevajo. Naj bo prioriteta vašega dne poskrbeti zase.

Oglasno sporočilo


Sledite nam