fbpx

Realno o stroških ogrevanja

Dogodki, Novice

V sklopu Meseca dodatnih prihrankov, ki oktobra poteka v ljubljanskem Centru energetskih rešitev (CER), se lahko udeležite brezplačnega predavanja Realno o stroških ogrevanja, kjer bosta …

V sklopu Meseca dodatnih prihrankov, ki oktobra poteka v ljubljanskem Centru energetskih rešitev (CER), se lahko udeležite brezplačnega predavanja Realno o stroških ogrevanja, kjer bosta strokovnjaka razložila vse o ogrevalnih sistemih, ki so danes na voljo. Primerjala bosta trajanje povračila investicije za posamezen sistem in cene energentov ter razložila gibanje teh cen glede na globalno energetiko.

V četrtek, 23. oktobra 2014 ob 18. uri, bosta Simon Brlek, neodvisni energetski svetovalec, in Danijel Vuk, energetske rešitve Petrol, v CER-u predavala na temo Realno o stroških ogrevanja. Posamezniki imajo pri odločitvi za prehod na nov sistem ogrevanja po izkušnjah predavateljev namreč pogosto preskromne ali celo napačne informacije. Strokovnjaka bosta zato predstavila različne sisteme ogrevanja in energente, primerjala trajanje povračila investicije za posamezen sistem in definirala širše dejavnike, ki jih moramo upoštevati pri izbiri ogrevalnega sistema. Prikazala bosta tudi globalni pogled na energetiko ter v povezavi s tem razložila gibanje cen energentov.

Prijavo na brezplačno predavanje lahko posredujete na [email protected]. Podrobnejše informacije o predavanju najdete TUKAJ.

realno-o-stroških-ogrevanja

Simon Brlek, ki obiskovalcem CER-a v ljubljanskem BTC dnevno svetuje o najučinkovitejših rešitvah za energetski problem njihovega doma, bo na predavanju poudaril tudi, kaj vse v hiši vpliva na toplotne izgube in s tem višje stroške ogrevanja. Če pa bi se radi z energetskim svetovalcem glede prihrankov v vašem domu posvetovali individualno, nam prav tako pišite na [email protected] in si zagotovite svoj termin.

Oglasno sporočilo


Sledite nam