fbpx

Razkritje, ki spremeni življenje

Intervju, Video

Ali ste se kdaj počutili tujce v krogu družine? Tako drugačne, pa čeprav niste nikoli znali pojasniti kako in zakaj, ampak ste preprosto čutili, da so vaše korenine drugje?

Pogosto lahko slišimo, kako staršev in sorodnikov ne moremo izbirati.

Ste si morebiti kdaj zaželeli, ali celo upali, pa čeprav s težavo na glas priznali, da bi obstajal nekje nekdo, ki bi vam dejal, da so vaši pravi starši nekje drugje.

Ali ste se kdaj počutili tujce v krogu družine? Tako drugačne, pa čeprav niste nikoli znali pojasniti kako in zakaj, ampak ste preprosto čutili, da so vaše korenine drugje? Za marsikoga je lahko ta občutek samo trenutek jeze in žalosti, za nekoga drugega pa mnogo več.

Na kakšen način razkritje o posvojitvi vpliva na posameznika in kakšne so spremembe, ki jih tovrstno spoznanje prinese v življenje, smo se pogovarjali s Katarino Tomšič, predsednico Humanitarnega kluba posvojencev AS – Adoptee’s society.

Sumite, da ste bili posvojeni? Premišljujete, da bi posvojili otroka? Vabljeni na forum Posvojitev otroka in rejništvo, kjer poteka izmenjava mnenj in izkušenj na temo posvojitev.


Sledite nam