fbpx

Q Max Party in Siddharta – znani so izžrebanci nagradne igre

Novice

Znani so izžrebanci nagradne igre, ki bodo prejeli vsak po 2 brezplačni vstopnici za ogled Pokala Vitranc v Podkorenu 9. in 10.3.2013.

Kranjska Gora

Znani so izžrebanci nagradne igre, ki bodo prejeli vsak po 2 brezplačni vstopnici za ogled Pokala Vitranc v Podkorenu 9. in 10.3.2013.

  • Teja Kušar
  • Saša Erjavec
  • Mladen Sopčič
  • Urška Borak
  • Matjaž Cerar

Vsem sodelujočim se zahvaljujemo za sodelovanje, izžrebancem pa čestitamo za osvojeno nagrado.

Bela duša Kranjske Gore je zagotovo alpsko smučanje. V drugem tednu marca, 9.3. in 10.3.2013 se bodo na 52. Pokalu Vitranc v Podkorenu pomerili najboljši smučarji sveta v alpskem smučanju. Po tekmi za Pokal Vitranc pa zabave v Kranjski Gori še ni konec. V soboto, 9. marca 2013 vas vabimo na veliko zabavo zime Q Max Party pred dvorano Vitranc v Kranjski Gori! Organizatorji Q Max Party-a smo tokrat poskrbeli za odličen izbor skupin, ki vas bodo zabavali do zgodnjih jutranjih ur.

Kranjska Gora 
Foto: Kranjska Gora, zima; Vir: Arhiv LTO Kranjska Gora;

V Kranjski Gori bo na Q Max Party-u nastopila ena in edina Siddharta!

Skupina je na glasbeni sceni prisotna že vrsto let in nikoli ne razočara. Danes ena izmed največjih in najuspešnejših glasbenih skupin v Sloveniji je nastala leta 1995. Siddharta je ustvarila svoj zvok nad katerim se še vedno navdušuje mlado in staro. Skupina je v svoji dolgoletni karieri prejela številne nagrade. S svojimi uspešnicami kot so Pot v X, Domine, Samo edini, Napoj, T.H.O.R., Ring in številnimi drugimi bo skupina Siddharta 9. marca 2013 na Q Max Party-u poskrbela za pravo eksplozijo energije in nepozabno doživetje! 

Siddharta 
Foto:  Vir: Arhiv Siddharta, foto Jaka Babnik;

Vabljeni na športno zabavni spektakel leta!

Nagradna igra:

Odgovorite na nagradno vprašanje in se potegujte za brezplačno vstopnico za ogled Pokala Vitranc v Podkorenu 9. in 10.3.2013.

Nagradna igra je zaključena.

 qmax party

Oglasno sporočilo 


Sledite nam