fbpx

Puder, ki spreminja življenja

Bolezni, Lepota, Novice, Zanimivo

Ženske so v večini zelo obremenjene s svojim videzom in zaradi kožnih sprememb ter nepravilnosti na obrazu v čustvenem…

Koža je največji in najhitreje rastoč organ telesa, ki prekriva vaše telo, zato so barva kože, spremembe in nepravilnosti na koži najbolj opazne že na prvi pogled.

Vaša koža je pokazatelj kako dobro se počutite, saj se mora med drugim soočati z okoljskim onesnaževanjem, neposrednim sončnim žarkom, stresu, infekcijam in znoju … Vsi ti dejavniki imajo lahko negativne učinke na kožo.

Predvsem ženske bi rade izgledale odlično in se pohvalile s svojo popolno poltjo, vendar pa žal mnogo žensk ni povsem zadovoljnih s svojo kožo in njenim videzom, predvsem če se spopadajo z najpogostejšimi težavami s kožo na obrazu, kot so akne, hiperpigmentacija, podočnjaki ali črni kolobarji pod očmi, rozacea, vitiligo, brazgotine in druge.

Ker je v nego kože potrebno vložiti veliko truda, vam ponujamo preprosto in učinkovito rešitev za najpogostejše kožne težave, da boste lahko samozavestne, sijoče in z nasmeškom na obrazu.

Ko izboljšamo naš izgled, spodbudimo našega duha in naše telo hkrati.
To pa še posebno drži za ličila.

Uporabnice pohvalijo in priporočajo oba! Vi pa se boste po prebranem odločili, kateri bo pravi za vas.

Ženske so v večini zelo obremenjene s svojim videzom in zaradi kožnih sprememb in nepravilnosti na obrazu v čustvenem nelagodju, zato so za doseganje svojih estetskih ciljev pripravljene narediti veliko in tudi veliko plačati.

Tako so za vse, ki se obremenjujete z kožnimi spremembami in nepravilnostmi v laboratoriju Vichy v sodelovanju dermatologov in make-up strokovnjakov odkrili novo inovacijo in linijo korektivnih pudrov Vichy Dermablend. Pudri Dermablend za popolno in takojšnjo korekcijo pomanjkljivosti omogočajo, da poenotimo barvo kože na obrazu in prekrijemo pomanjkljivosti, zato predstavljajo hitro in zdravo rešitev tudi za vašo samozavest. Z enostavnimi in izredno učinkovitimi ličili pa lahko ženske odkrijejo nov obraz in novo življenje ter na novo odkrijejo svoj odnos do ljudi, ki jih obkrožajo.

Gre za formulo korektivnega gladkega pudra za obraz Dermablend, ki združuje visoko koncentracijo pigmenta za optimalno prekrivanje ter vpojno in lahko teksturo, ki daje koži naraven izgled. Občutek prijetnosti vas spremlja torej skozi cel dan, do 16 ur. V stiku s povrhnjico kože tekstura postane gladka, pigmenti barve pa se razlijejo po celotni površini ter popolnoma prekrijejo nepravilnosti, ki so zlasti v prehodu med letnimi časi pogosta posledica spremembe temperatur. Omogoča popolno in takojšnjo korekcijo kožnih pomanjkljivosti, od izrazitejših (rdečice, temnih kolobarjev in nepravilnosti polti, vitiliga, angiomov …) do rahlih ter zmernih kožnih pomanjkljivosti (nepravilna polt, temni kolobarji, rdečica, brazgotine …). Za visoko stopnjo prekrivanja in poenotenje polti mastne in aknaste kože se priporoča Dermablend 3D Correction, medtem ko lahko za prekrivanje lahkih do zmernih nepravilnosti kože (nepravilna polt, temni kolobarji, rdečica, brazgotine in druge) poskusite Dermablend Fluid. Vidno zmanjšanje nepopolnosti na koži in ultra-prekrivno plast je Dermablend 3D Correction edinstven, saj se popolno razporeja in gladi pomanjkljivosti, polni “luknjice” na koži in odpravlja nepopolnosti, s čimer se izenačuje polt. Ta zračna formula zagotavlja visoko stopnjo prekrivanja brez kopičenja izdelka in brez učinka maske ter prekrije in popolno zgladi pomanjkljivosti do 16 ur.

Zaradi kožnih nepravilnosti se vam ni več potrebno sramežljivo in nesamozavestno skrivati, saj bo za vašo sijočo polt poskrbela enkratna linija pudrov Vichy Dermablend. Z njo si boste izboljšali kakovost življenja, zato vam predlagamo, da si ga privoščite tudi same!

Ženskam bomo polepšali dan …

Za vas, drage dame, smo pripravili nagradno igro. S korektivnimi pudri Vichy Dermablend boste zasijale in si ustvarile še bolj popolne dneve.

  Izpolnite svoje podatke in držite pesti

  Ime in priimek

  E-naslov

  Vsa polja so obvezna.

  Z oddajo obrazca se strinjam s splošnimi pogoji in pravili sodelovanja.

  DARILO OB NAKUPU PUDRA DERMABLEND
  Linija pudrov Dermablend zagotavlja rešitev za vse kožne nepravilnosti, ki jih želimo skriti. V mesecu marcu je ob nakupu izbranega Dermablend pudra Vichy pripravil darilo: brošuro z nasveti za ličenje znane umetnice ličenja Nike Veger in Pureté Thermale 3 v 1 micelarno raztopino (30 ml).

  Lepotna blogerka in vizažistka Nika Veger, ki je preizkusila linijo pudrov Dermablend, vam v videu predstavi nekaj uporabnih nasvetov in poudarja:

  “Koža z nepravilnostmi kot so akne ali depigmentacija, ljubi enostavno ličenje, nanos čim manj izdelkov. Vsaka plast ličil je (od)več.”


  Sledite nam