fbpx

Prvi mariborski Otroški bazar je za nami

Zavod MON

Zaključil se je prvi mariborski Otroški bazar. Kaj je na sejmu najbolj razveselilo otroke? Kaj pa starše in razstavljalce?

Prvi mariborski Otroški bazar je potekal med 20. in 22. aprilom 2012. Dogodki v sklopu le-tega so se odvijali v Ledeni dvorani Tabor, kjer je otroke, njihove starše in sorodnike pričakalo mnogo izobraževalnih in zabavnih vsebin. Zbralo se je preko 14.200 obiskovalcev, za pester program in ponudbo pa je poskrbelo preko 130 sodelujočih. Kot medijski sponzor, je pri izvedbi prvega mariborskega Otroškega bazarja pomagal tudi Med.Over.Net.

Obiskovalci in razstavljalci so sejem izvrstno sprejeli in seveda ostaja želja, da bi sejem postal tradicija tudi v štajerski prestolnici. Med obiskovalci je bilo nekaj takšnih, ki Otroški bazar že poznajo iz Ljubljane, nekaj pa se jih je prvič srečalo s tovrstno prireditvijo. Oboji so bili s ponudbo izjemno zadovoljni. Ogromno zanimanja je pripadlo tržnici rabljene otroške opreme, kamor so obiskovalci prinesli ogromno uporabne otroške opreme, tisti, ki so jo potrebovali, pa po ugodnih cenah kupovali. Otroke je najbolj razveselil mini živalski vrt na zunanji ploščadi, kjer so se zabavali ob opazovanju in božanju raznovrstnih živalih.
 


Sledite nam