fbpx

Prva MON dobrodelna dražba!

Dogodki

Uvoznik Moj-Moj za sanke znamke Tako, se je odločil, da izkupiček dražbe, ki bo potekala v torek, 22. januarja 2013 v celoti podari Varni hiši Gorenjske.

Uvoznik Moj-Moj za sanke znamke Tako, se je odločil, da izkupiček dražbe, ki bo potekala v torek, 22. januarja 2013, na forumu Starševski čvek podari v celoti Varni hiši Gorenjske.

Več o Varni hiši Gorenjske si lahko preberete na njihovi spletni strani www.varnahisagorenjske.si.

Sanke Tako Linea so iz lahkega in nezlomljivega aluminijastega materiala, sedišče pa je izdelano iz bukovine. Sanke Linea so barvane z ekološkimi barvami na vodni osnovi, ki ne vsebujejo škodljivih kemikalij. Lak je na sanke Linea nanešen tako, da se njegova obstojnost ne zmanjšuje niti na najhujšem mrazu. Konstrukcija sank Tako Linea je iz cevi premera 44/18 mm in ne dovoljuje nobenih nepravilnosti ali mehanskih poškodb. Na sedišče je moč namestiti sedež, na zadnji del sani pa potisni ročaj, ki omogoča tudi potiskanje sank Linea.

Sanke v redni prodaji stanejo 70 evrov, kolikor bo znašala tudi izklicna cena. Dražba se bo pričela ob 10. uri in bo potekala vse do 15. ure oziroma kakor je določeno v pravilih.

Udeležba na dražbi je možna samo registriranim in prijavljenim uporabnikom, ki pred dražbo ali tekom dražbe posredujejo na elektronski naslov [email protected] ali preko zasebnega sporočila osebi IztokFranko podatke s svojim imenom ter priimkom, telefonsko številko in domačim naslovom.

Minimalen dvig cene je 5 evrov.

Dražba se zaključi po napovedani uri oziroma mora od zadnje izklicne cene miniti minimalno 10 minut.

Primer: Torej, če je napovedan zaključek dražbe ob 15. uri se dražba zaključi:
– avtomatično, če je od zadnje izklicne cene že minilo 10 minut (torej zadnja izklicna cena je bila podana ob 14:49)
– takoj, ko mine 10 minut od zadnje izklicne cene, torej dražitelji še lahko dvignejo ceno, vendar takoj, ko mine od zadnje izklicne cene 10 minut se dražba zaključi (če nekdo draži ob 15:02, se zaključi dražba ob 15:13 v kolikor nihče več ne ponudi nove izklicne cene)

CELOTNA PRAVILA DRAŽBE

Vabljeni in veliko sreče na dražbi!


Sledite nam