Prva lepoteka v Ljubljani

V prvih jesenskih dneh je svoja vrata odprla prva unikatna lepoteka. V središču prestolnice na Prečni ulici lahko kupci posežejo po visoko kakovostni negovalni kozmetiki, osnovani na lokalno pridelanih zeliščnih surovinah in izvlečkih. Kozmetična linija temelji na rastlinskih materialih, pridelanih po ekoloških načelih v neokrnjenih predelih Slovenije. Izdelki Lepoteke MOIKA so narejeni in polnjeni ročno, vsaka serija pa je pripravljena sveže in ob posebnih priložnostih pred očmi kupcev.

Ustanoviteljica in lastnica trgovine Darja Blatnik je na otvoritvi Lepoteke MOIKA predstavila posebno linijo, imenovano fresh.

»Glavna značilnost linije je, da kremo po individualnem posvetu s kupcem personaliziram v skladu z njegovimi potrebami. Vsebino kreme tako prilagodim tipu posameznikove kože, pomemben dodatek pa je lasten izbor zapeljivih arom. V oblikovanje tovrstnih izdelkov vedno vključim tudi osebno svetovanje

pravi Darja.

Darja Blatnik je dolgoletne sanje o tem, kako delati z naravo ter vrniti okolju delček tistega, kar mu jemljemo, našla v objemu gričev in gozdov Kozjanskega parka. Tam na lastnih kmetijskih površinah goji zelišča in ustvarja ekskluzivne izdelke, preproste za uporabo ter primerne za vso družino in vse priložnosti.

»Rastlinski material za izdelke MOIKA pridelujemo po ekoloških načelih v neokrnjenih predelih Slovenije oziroma jih z veliko mero odgovornosti do okolja naberemo v naravi. Proizvajalci rastlinskih olj so slovenske ekološko certificirane kmetije in oljarne,«

dodaja Darja. Ustvarjalci kozmetične linije MOIKA se zavedajo naravnih danosti lastnega okolja in njegove izjemne biotske raznovrstnosti.

»Slovenska blagovna znamka MOIKA je sinonim za svežino in kakovost surovin ter zagotavlja celostno rešitev nege za vse tipe in stanja vaše kože,«

pojasnjuje dr. med., spec. derm. Silva Šturbej. Nega obraza in telesa je s kozmetiko MOIKA poenostavljena in predstavlja pravo aroma-terapevtsko izkušnjo.

Lepoteka MOIKA otvoritvene dni praznuje še danes, v petek, 28. in soboto, 29. septembra. Od tu dalje so njena vrata na stežaj odprta za vse tiste, ki prisegajo na naravno negovalno kozmetiko slovenskega porekla, narejeno iz lokalnih surovin in prilagojene potrebam posameznika. 

Več o Lepoteki MOIKA si lahko preberete na:

Foto: Matjaž Očko

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
3,662
22.04.2024 ob 06:29
3,904
24.04.2024 ob 13:53
33,797
01.04.2024 ob 01:17
1,235
13.04.2024 ob 19:18
568
31.03.2024 ob 13:48
Preberi več

Več novic

New Report

Close