fbpx

Prva izbira pri nakupu PVC in ALU stavbnega pohištva

Novice

To so izjemno kvalitetna in obstojna vrata iz lastne proizvodnje, neobčutljiva na vremenske vplive. Na voljo vam je široka paleta prekrivnih polnil in barvnih lestvic,…

Če želite imeti topel dom je zelo pomembno, da imate energijsko varčna okna. Toplotna izolacija oken je namreč izjemno pomembna, saj se sicer velik del energije iz prostora izgublja skozi okna. Z vgraditvijo kvalitetnih in
cugelj-6tehnično dovršenih oken podjetja Cugelj PVC okna in ALU okna, ki imajo optimalno toplotno in zvočno izolacijo, so vam zagotovljeni znatni prihranki energije ter tako posledično manjši strošek za ogrevanje in hlajenje prostorov. Prav tako pa takšna okna vplivajo na vaše zdravje in počutje, saj je v prostoru skozi celo leto izenačena temperatura in s tem zagotovljena večja kakovost bivanja.

Cugelj PVC okna in vrata so narejena iz visoko kakovostnih profilov nemškega proizvajalca VEKA, vanje pa je vgrajeno okovje ROTO-NT s protivlomno zaščito. Okna in vrata so zastekljena s termoizolacijskim steklom po vaši izbiri in lahko zadovoljijo tudi najzahtevnejše standarde po toplotni in zvočni izolativnosti. Za bolj zahtevne imamo v ponudbi poleg PVC vhodnih vrat tudi aluminijasta vhodna vrata vrhunske kakovosti. To so izjemno kvalitetna in obstojna vrata iz lastne proizvodnje, neobčutljiva na vremenske vplive. Na voljo vam je široka paleta prekrivnih polnil in barvnih lestvic, tako da si lahko aluminijasta vhodna vrata kreirate po svoji želji.

cugelj-3  cugelj-2  

Zagotavljamo vam strokovno in brezhibno opravljeno montažo, prav tako pa tudi vsa kompletna storitvena dela. Tako vam po demontaži in montaži oken in vrat vgradimo tudi notranje in zunanje okenske police, poleg teh pa vam lahko ponudimo še vse ostale izdelke iz lastne proizvodnje, in sicer rolete v pred okenski ali nad okenski izvedbi, fiksne ali rolo komarnike ter tudi krpan žaluzije. Torej, vse kar potrebujete za svoja okna in vrata, dobite pri nas na enem mestu! Vsi naši izdelki so certificirani in vam tako nanje nudimo večletno garancijo. Cugelj PVC in ALU okna, ustvarjamo za vas.

cugelj-1 cugelj-4

Oglasno sporočilo


Sledite nam