fbpx

Protokol obiskov v UKC Ljubljana

Obvestila, Zanimivo, Zdravje

Obiskovalce prosimo, da prihajajo k svojim sorodnikom in prijateljem zdravi. K bolniku lahko prideta naenkrat na …

Obveščamo vas, da z današnjim dnem, 23. 3. 2017, v UKC Ljubljana vzpostavljamo naslednji režim obiskov.

Obiskovalce prosimo, da prihajajo k svojim sorodnikom in prijateljem zdravi. K bolniku lahko prideta naenkrat na obisk dve zdravi odrasli osebi v času, ki je predviden za obiske (od 15. do 19. ure), razen na Kliniki za infekcijske bolezni in vročinska stanja, kjer so obiski od 15. do 18. ure.

Na vseh otroških oddelkih je ob otroku do šestega leta starosti dovoljena prisotnost enega zdravega starša oziroma skrbnika ves čas (spremljevalca), poleg tega je dovoljen obisk še ene zdrave odrasle osebe. Otrokom do sedmega leta starosti odsvetujemo obiske v UKC Ljubljana.

V Porodnišnici Ljubljana (KO za perinatologijo Ginekološke klinike) je dovoljena le prisotnost zdravega partnerja. Obiski za otroke so do nadaljnjega prepovedani zaradi še vedno prisotnih okužb dihal. V Enoti intenzivne nege in terapije novorojenčkov so dovoljeni obiski za partnerje, poleg tega pa tudi za stare starše, vendar samo v popoldanskem času, med 15. in 18. uro, največ enkrat tedensko.

V vseh Enotah intenzivne terapije v UKC Ljubljana pa se morajo obiskovalci držati internih navodil. Individualne informacije lahko sorodniki dobijo po ustaljenem urniku od ponedeljka do petka, ki jih daje lečeči zdravnik. Urniki so objavljeni na spletni strani UKC Ljubljana.


Sledite nam