fbpx

Projekt: Radi delamo dobro

Novice

V času od 1. aprila do 30. aprila 2014 bo tako v stotih izbranih Mercatorjevih trgovinah po celi Sloveniji potekalo prav posebno glasovanje.

Z namenom vračanja dobrega v lokalno okolje, v katerem deluje, bo Mercator v mesecu aprilu v izbranih stotih lokalnih, sosedskih trgovinah po vsej Sloveniji izvajal projekt Radi delamo dobro. V okviru projekta bo Mercator ob pomoči svojih kupcev med sto zmagovalnih lokalnih društev razdelil donacijo v skupni vrednosti 100.000 EUR.

V času od 1. aprila do 30. aprila 2014 bo tako v stotih izbranih Mercatorjevih trgovinah po celi Sloveniji potekalo prav posebno glasovanje. V teh trgovinah bodo kupci do konca aprila ob vsakem nakupu prejeli poseben žeton, s katerim bodo lahko oddali svoj glas podpore enemu izmed treh predlaganih kandidatov za prejem donacije. Žetoni se bodo oddajali v posebne glasovalne skrinjice, ki bodo nameščene v teh izbranih Mercatorjevih prodajalnah. Ob zaključku glasovanja bo društvo, ki bo prejelo največ glasov kupcev, prejelo Mercatorjevo donacijo, sredstva pa bo namenilo za izvedbo konkretnega projekta, s katerim se potegujejo za donacijo. Nagrajeni pa bosta tudi ostali dve udeleženi društvi.

Radi-delamo-dobro-intro

Projekt Radi delamo dobro je konec lanskega leta 2013 že potekal v štirih izbranih Mercatorjevih trgovinah. Aktivnost je bila med lokalnimi prebivalci deležna zelo dobrega sprejema, povezala je lokalno okolje ter kraju prinesla konkretno izboljšavo. Zato se je Mercator odločil, da v letošnjem letu ta projekt razširi na področje celotne Slovenije.

Trgovine, ki so vključene projekt Radi delamo dobro bodo predstavljene na spletni strani www.mercator.si, hkrati pa bodo te trgovine tudi posebej označene. Na omenjenem spletnem mestu pa bo prav tako predstavljenih 300 vključenih društev, ki se potegujejo za Mercatorjevo donacijo.

Oglasno sporočilo


Sledite nam