fbpx

Projekt 5 – Koroška

Dogodki, Dom & prosti čas

Ideja za projekt je nastala v glavi Jana Poriča, nekdanjega uspešnega tekmovalca v spustu s kolesom.

O Projektu 5

Ideja za projekt je nastala v glavi Jana Poriča, nekdanjega uspešnega tekmovalca v spustu s kolesom. Obisk petih različnih lokacij v Sloveniji, ki so tako ali drugače povezene s kolesarjenjem, vse to pa ujeti v fotografski objektiv in v atraktivne video vsebine. Na koncu projekta bo 5 najboljših fotografij premierno objavljenih v reviji »Bike magazine«.

5-projekt

Koroška

Single Trail park Jamnica na Koroškem je bila uvodna lokacija Projekta 5, kjer je organizatorje v Eko Hotelu lepo sprejel Anej Štrucl, ki skupaj z družino ureja kolesarske poti ter skrbi za odlično počutje gostov kateri obiščejo ta čudoviti del Slovenije. Na vožnjo po raznolikih poteh, tako po težavnosti kot tudi po dolžini same poti, se lahko odpravite sami s svojim kolesom, lahko pa si ga tudi sposodite pri njih. Seveda vas lahko po vseh poteh odpelje tudi inštruktor gorskega kolesarstva, ki vam pomaga z nasveti pri vožnji in pove tudi kakšno zanimivost o okolici po kateri kolesarite. Jan in njegova ekipa so se podali kar na pot, katere štart je v neposredni bližini Eko Hotela, in vsebuje spust čez travnik ter skozi gozd med borovnicami. Zaradi mehke podlage v gozdu je vožnja pravi užitek, tako za začetnike kot tudi za tiste bolj zahtevne kolesarje. Za konec so si ogledali tudi kolesarsko pot, ki vodi skozi podzemlje Pece, speljano po opuščenih rovih nekdanjega rudnika.

»Obiska Koroške sem se zelo veselil, saj sem verjel ,da ima Anej super poti, kar se je tudi izkazalo za resnično – odlične kolesarske proge v parku Jamnica v čudoviti naravi. Eko Hotel Koroš je na idilični lokaciji, vrhunska pa je tudi vsa domača hrana. Definitivno se bom še vrnil!« je vtise po kolesarjenju strnil Jan.

Vir: http://projekt5.janporic.si/


Sledite nam