fbpx

Privoščite si poletni vikend na morju v družbi prijateljic!

Novice

Kaj bi lahko bilo bolj prijetno, kot da si vzamete čas zase? S prijateljicami se odpravite na morje ter se prepustite razvajanju in presenečenjem.

Kaj bi lahko bilo bolj prijetno, kot da si vzamete čas zase? S prijateljicami se odpravite na morje ter se prepustite razvajanju in presenečenjem.

Za samo 220€ boste 3 dni uživale v sproščujočem okolju Grand hotela Portorož *****, LifeClass Hotels & Spa, kjer se bo med 17. in 19. majem odvijal 11. Sensa welness vikend.

Svoj čas boste lahko preživljale kot boste želele: se udeležile jutranje vadbe joge ali odšle na fitnes, bazen in savno, se predajale sončnim žarkom ali se udeležile katerega od predavanj in delavnic, ki jih pripravljamo posebej za vas. Anita Nina Kajtezovič, vaditeljica či gonga in Dušan M. Z. Badovinac, mojster zvoka bosta izvedla delavnico či gonga in zvočno kopel, Robert Honn vas bo popeljal v svet joge, nutricionistka Karla Klander pa vam bo svetovala o zdravi prehrani, hujšanju in zdravem življenjskem slogu. Vsi strokovnjaki vam bodo tudi na voljo za individualno svetovanje.

V sodelovanju s pokrovitelji oddiha smo vam pripravili tudi posebno darilno vrečko, v kateri vas čaka kup zanimivih, zabavnih in uporabnih stvari, od knjige do poletnih natikačev.

Več o vikendu in programu na www.sensa.si, prijavite pa se preko elektronske pošte [email protected] ali po telefonu št. 05 692 9001.

sensa-si-640

Cena paketa vključuje 2 nočitvi v Grand hotelu Portorož *****, LifeClass Hotels & Spa, polni penzion, jutranjo vadbo joge, uporabo bazena z enkratnim obiskom savne, vadbo v fitnesu in delavnice. Doplačilo za enoposteljno sobo je 40 €.

Se vidimo!

Oglasno sporočilo


Sledite nam