fbpx

Pripomoček za elektromagnetno terapijo

Novice, Zanimivo, Zdravoteka

Pulzirajoča elektromagnetna polja pomagajo pri regeneraciji celic, terapija pa pozitivno deluje na celoten organizem.

Del fizikalne terapije pri zdravljenju ortopedskih težav je tudi pulzna elektromagnetna terapija, ki jo poznamo tudi pod imenom magnetoterapija. V bolnišnicah in javnih ter zasebnih zdravstvenih ustanovah se najpogosteje uporabljajo na oddelkih fizioterapije. Uporabljajo jo za zdravljenje zlomov in pri športnih poškodbah, sicer pa ugodno vpliva tudi na odpravljanje bolečin, na imunski sistem in potek degenerativnih bolezni, kot so artritis, revmatizem in osteoporoza.

Kdaj naj se uporablja magnetna blazina?

Ker magnetoterapija deluje pozitivno na celotno telo, saj pulzirajoča elektromagnetna polja pomagajo pri regeneraciji celic, vam za uporabo ni treba čakati do takrat, ko imate že resnejšo obliko bolezni ali ko pride do poškodbe. Magnetna blazina se lahko uporablja tudi preventivno, za kar se pogosto odločajo športniki, prav tako pa tudi ljudje, pri katerih so posamezne bolezni že del družinske anamneze. Da je vpliv magnetnega polja na telo blagodejen, je dobro znano, zato lahko uporaba kot »previdnostni ukrep« zgolj koristi in vam pomaga do višje ravni energije, boljšega počutja ter tudi boljšega imunskega sistema.

Ker magnetoterapija izboljša metabolne procese in skrbi za boljšo prekrvavljenost tkiv ter tudi za izboljšano in hitrejše izločanje toksinov, je lahko magnetna blazina pripomoček, ki ga za ohranjanje zdravega telesa uporabljamo vsak dan, z njo pa si pomagamo celo pri razstrupljanju in izgubi odvečnih kilogramov – ne nazadnje vsi vemo, da pospešitev delovanja telesa in njegovo čiščenje vplivata tudi na našo postavo.

magus-photo-103

Pripomoček vam pripeljejo, strokovno svetujejo, namestijo ter spremljajo potek uporabe.

Da je magnetna blazina za pulzno elektromagnetno terapijo več kot koristna, pa večina ljudi sicer pomisli šele takrat, ko se že začnejo težave. Zanjo se odločijo tisti, pri katerih se začnejo pojavljati bolečine v hrbtenici in bolečine v sklepih, pogosta je uporaba pri ženskah v menopavzi, ko je treba še toliko bolj poskrbeti za preprečevanje osteoporoze, prav tako pa je nujna za hitrejše okrevanje po poškodbah ali operacijah. Magnetna blazina se kot terapija po poškodbi odlično izkaže tako pri zlomih, ki se zaradi nje veliko hitreje zacelijo, uporabljamo pa jo lahko že takrat, ko imamo še nameščen mavec (in fizioterapija še ni mogoča), prav tako pa si z njo zagotovimo hitrejšo ozdravitev poškodbe mišic.

Zakaj naj se magnetna blazina uporablja tudi doma?

Pri marsikateri zdravstveni težavi nam ni treba obiskati zdravnika, zato je uporaba blazine najboljša kar doma, za namen preventive pa drugače tudi ne gre. Kadar je magnetna terapija predpisana s strani zdravnika, pa vam bo tudi zdravnik povedal, da je priporočljivo z njo nadaljevati tudi po fizikalni terapiji. Možnost preizkusa oziroma najema vam nudi Slovenski proizvajalec magnetne blazine Magus.

Pokličite, z veseljem vam bodo svetovali.

magus-slika-komplet-blazina


Sledite nam