fbpx

Prikrita agresija deklet in razlike med spoloma

Intervju, Video

Ali ima družba resnično dvojna merila, ko gre za toleriranje agresivnega vedenja pri dekletih in fantih? Kakšne so prikrite oblike agresivnega vedenja pri dekletih?

Ali ima družba resnično dvojna merila, ko gre za toleriranje agresivnega vedenja pri dekletih in fantih? Kaj se skriva v ozadju agresivnega vedenja? Kakšne so prikrite oblike agresivnega vedenja pri dekletih? Ali se dekleta zavedajo, da se v vsakdanjem življenju poslužujejo izjemno agresivnih in prefinjenih oblik agresije? Zakaj se dekleta zatečejo k prikritim oblikam agresivnega vedenja in na kakšen način se fantje lotijo razreševanja konfliktov? Kaj lahko stori dekle, ko postane žrtev agresivnega vedenja sovrstnic? Zakaj je tako težko odkriti prikrite oblike agresivnega vedenja in kakšne so lahko posledice? Kaj je priporočljivo, da stori dekle, ko začuti, da je postala žrtev prikrite oblike agresivnega vedenja s strani sovrstnic?

Na ta in še mnoga druga vprašanja so skušali poiskati odgovore v pogovorni oddaji z naslovom Prikrita agresija deklet in razlike med spoloma, v kateri smo gostili mag. Natašo Durjava, geštalt izkustveno družinsko psihoterapevtko, ravnateljico vrtca Tržič in moderatorko foruma Osnovno in srednješolci ter vzgojne dileme.

Vabljeni k spremljanju oddaje!

Ali imajo tudi vaši najstniki težave zaradi agresivnega vedenja sovrstnikov? So morda tudi sami žrtve prikritih oblik agresivnega vedenja? Obiščite forum Osnovno in srednješolci ter vzgojne dileme in povprašajte za nasvet ali mnenje.


Sledite nam