fbpx

Prihaja nov Čarobni dan

Dogodki

Bliža se konec počitnic. Na prvi septembrski dan jih bomo kronali z velikim Čarobnim dnem, ki bo tokrat potekal v čarobnem okolju Arboretuma Volčji Potok.

V zraku se že čuti čarobnost …

Prihaja nov ČAROBNI DAN!

Dan, ki je namenjen druženju, igranju, zabavi … !

Tokrat še posebej vesel, igriv in zvezdniški.

1. SEPTEMBRA bo v VOLČJEM POTOKU zabava za vso družino!

carobni-dan-september-2013

Konec počitnic in prva zabava za vso družino

Bliža se konec počitnic. Na prvi septembrski dan jih bomo kronali z velikim Čarobnim dnem, ki bo tokrat potekal v čarobnem okolju Arboretuma Volčji Potok. Poleg številnih delavnic, družabnih iger, plesnih nastopov in predstav bodo na odru znova nastopili številni domači pevci in pevke ter tako poskrbeli, da bo Čarobni dan tudi glasbeno obarvan.

Čarobni oder bodo med drugimi zavzeli: Alya, Rebeka Dremelj, Nuša Derenda, Nika Zorjan, Kataya, Alenka Gotar, Gašper Rifelj, Ansambel Pustotniki, Slovenski pozdravi, Zala Đurić Ribič, Ivana Honsić, Nino, …

Kolaz_znanih
Čarobni dan, ki ga organizira podjetje Netvizija, bodo otvorile maskote z Mestno godbo Kamnik ter mažoretkeVeronika. Videli boste nastop plesnih skupin, se izobrazili o poslanstvu zavoda Svit, spoznali aktivnost Kinodvora, ki je namenjena najmlajšim: Kinobalon in še in še. Poleg tega Arboretum Volčji Potok vabi vse obiskovalce, da si ogledajo  razstavo orhidej in pisanih tropskih metuljev. Starši pa lahko svoje otroke skozi Čarobni dan popeljete z vlakcem.

Letos se bodo v Arboretumu Volčji Potok družine zabavale na Čarobnem dnevu že četrtič zapored.

Kako do vstopnic za Čarobni dan?

Spletna prijava je pogoj za nakup družinske vstopnice za vstop v Arboretum Volčji Potok v nedeljo, 1. 9. 2013. Za ceno 5,50 € oziroma za ceno ene odrasle vstopnice lahko v Arboretum na ta dan vstopi cela družina.

Prijavite se lahko na www.čarobnidan.si.

Še zadnji dan pred šolo si privoščite VELIKO ZABAVO ZA VSO DRUŽINO!

Bodite del čarobnosti.

SE VIDIMO 1. 9. 2013 v Arboretumu Volčji Potok!

Več o programu.


Sledite nam