fbpx

Pridobite diplomo ali magisterij in prestavite vašo kariero v višjo prestavo

Aktualno, Dom & prosti čas, Družina, Življenjski slog

Pogosto nas služba, hobiji in druge obveznosti odvrnejo od misli na študij. A tako kot nam sodobna tehnologija danes olajšuje naše življenje in delo, nam omogoča tudi veliko več fleksibilnosti pri študiju.

Dejstvo je, da danes podjetja potrebujejo in iščejo učinkovite sodelavce, ki razpolagajo z najaktualnejšimi znanji in kompetencami. Zato je nenehno izobraževanje danes bolj kot kadarkoli pomembno za napredovanje, osebno rast in večje zadovoljstvo.

Izberite pametno!

Ponudbe za študij je v Sloveniji kar nekaj, zato je pomembno, da pred odločitvijo dobro razmislite. Predvsem preverite, kaj so prednosti, ki jih posamezne fakultete ponujajo. Povprašajte diplomante in študente o njihovih izkušnjah, o skrbi za študente, da ti niso le številke, o aktualnosti vsebin, o tem, kakšne kompetence razvijajo, o opravljanju izpitov, gostujočih predavanjih … Pozanimajte se o načinu študija in ali vam lahko nudijo še kaj več!

Ko služba, hobiji, čas in lokacija niso več ovira za študij

Pogosto nas služba, hobiji in druge obveznosti odvrnejo od misli na študij. A tako kot nam sodobna tehnologija danes olajšuje naše življenje in delo, nam omogoča tudi veliko več fleksibilnosti pri študiju. Vodilni na področju e-izobraževanja in online študija v Sloveniji so na DOBA Fakulteti, kjer imajo kar dve mednarodni akreditaciji online študija. Oglejte si njihovo virtualno učno okolje.

Ne samo strokovna znanja, pomembne so mehke kompetence

Študije kažejo, da kar 94 % menedžerjev pravi, da imajo zaposleni z razvitimi mehkimi kompetencami veliko večje možnosti za napredovanje oziroma zaposlitev.

Predstavljamo vam vrhunske online študijske programe DOBA Fakultete, kjer boste poleg strokovnih znanj razvijali ključne kompetence za prihodnost, kot so kritično razmišljanje, reševanje kompleksnih problemov, kreativnost,  digitalizacija, timsko delo v virtualnih okoljih, inovativnost …

Dodiplomski študijski programi

Želite prejeti predstavitveno brošuro? Izpolnite informativno prijavo

 Magistrski programi

Želite prejeti predstavitveno brošuro? Izpolnite informativno prijavo

Smo v vas spodbudili zanimanje? Obiščite spletno stran fakultete www.fakulteta.doba.si in se 28. avgusta ali 13. septembra udeležite informativnega dneva v živo v Mariboru, Ljubljani ali online.

 

Več kot tisoč študentov si je letos že zagotovilo študija na DOBA Fakulteti. Vpis poteka do konca septembra.

 


Sledite nam