fbpx

Pričarajmo otrokom nasmeh

Dogodki, Otroški svet, Zanimivo

Vabljeni na praznovanje družbeno-odgovornega projekta Pričarajmo nasmeh!

V okviru vseslovenskega dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh bodo v Tušu tudi letos na morje odpeljal 500 otrok iz socialno ogroženih družin. Skupno bodo tako v 16 letih omogočili letovanje 8.100 otrokom širom Slovenije. Na srečanju z otroki, ki bodo letos letovali v okviru projekta, bodo o pomenu tovrstnih aktivnosti spregovorili s predstavniki Rdečega križa Slovenije ter se v pravi indijanski vasi pozabavali “po indijansko”.

Vljudno vabljeni, da se jim pridružite na letovanju prve skupine otrok in z njimi praznujete 16. obletnico največjega tovrstnega družbeno-odgovornega projekta, in sicer

v četrtek, 28. junija, ob 10.30 uri,
v Mladinskem zdravilišču in letovišču RKS Debeli rtič
(Jadranska cesta 73, Ankaran).

Projekt Pričarajmo nasmeh

Dobrodelni projekt Pričarajmo nasmeh otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije zagotavlja lepše in kakovostne počitnice, za nekatere so to prve počitnice nasploh ali pa prvič vidijo morje. Vsako leto otroci sodelujejo pri številnih aktivnostih, kot so ustvarjalne delavnice, športne aktivnosti, izlet z ladjico, kopanje in zabava z glasbo in plesom. V 16 letih se bo na letovanju skupno zvrstilo že preko 8.100 otrok, ki jih partner projekta Rdeči Križ Slovenije izbere na podlagi objektivnih meril v sodelovanju s Centri za socialno delo, socialnimi službami na Osnovnih šolah ter Območnimi združenji Rdečega križa Slovenije.


Sledite nam