fbpx

Preživite poletje brez iskanja očal

Novice

Oči so eden najobčutljivejših delov telesa. Tega se zavedajo tudi v centru Optical Express v Zagrebu, kjer že vrsto let opravljajo laserske operacije oči. To poletje v zagrebškem centru Optical Express pripravljajo posebno ponudbo laserskih operacij. Od 1. julija pa vse do konca avgusta bodo namreč nudili lasersko korekcijo vida po novih cenah. Za lasersko […]

Oči so eden najobčutljivejših delov telesa. Tega se zavedajo tudi v centru Optical Express v Zagrebu, kjer že vrsto let opravljajo laserske operacije oči. To poletje v zagrebškem centru Optical Express pripravljajo posebno ponudbo laserskih operacij. Od 1. julija pa vse do konca avgusta bodo namreč nudili lasersko korekcijo vida po novih cenah. Za lasersko operacijo posameznega očesa boste tako odšteli le okrog 600 evrov (4.500 kun), operacijo pa bodo opravili vrhunski kirurgi, specialisti za področje refrakcijske kirurgije, s pomočjo edine tehnologije, ki jo je odobrila NASA za korekcijo vida astronavtov. Na pregled se lahko naročite na spletni strani v slovenskem jeziku na povezavi www.vidimvec.si in aktivno preživite dopust brez iskanja očal ali skrbi za leče.

Najboljši kirurgi in vrhunska tehnologija

ox-2Zagrebški center Optical Express je del Skupine Optical Express s sedežem v Veliki Britaniji in eden od 200 kliničnih centrov v Skupini. Poleg Hrvaške in Velike Britanije, pa je Optical Express prisoten tudi na Irskem, v Nemčiji, Franciji in na Nizozemskem. Vsi oftalmologi iz skupine so specialisti za področje refrakcijske kirurgije, ki jih mora vsako leto potrditi Mednarodni svetovalni odbor za medicino (IMAB), katerega člani so vodilni svetovni kirurgi in strokovnjaki za refrakcijsko kirurgijo. Na letnih izobraževanjih IMAB nova znanja in izkušnje pridobivajo tudi kirurgi iz centra v Zagrebu.

Ana Kričković, vodja zagrebškega centra, pojasnjuje: »Vsakodnevno obdelujemo podatke iz naše skupne baze na ravni skupine, ki služi tudi kot baza znanja za kirurge Optical Expressa. Seveda primerjamo tudi kakovost storitve in izsledki kažejo, da je ta povsem primerljiva v vseh klinikah Optical Expressa, tako v Zagrebu kot tudi Londonu.« Dodaja, da v Zagrebu za laserske korekcije vida uporabljajo laser VISX S4IR, ki ima nežen, hladen žarek, zaradi česar z roženice odstrani manj tkiva kot večina drugih laserjev, ter IntraLase laser za operacijo roženičnega poklopca, kar pomeni da v večini primerov uporabljajo oba laserja. Vsi laserji Optical Expressa pa so opremljeni tudi z napredno tehnologijo za spremljanje premikov oči (eye-tracking). Tako so operacije oči varne in zanesljive, saj zagotavljajo natančen poseg, ne glede na premike oči med operacijo.

Pozitivne izkušnje pričajo o odlični oskrbi

ox-1

»V tednu dni kirurgi Skupine Optical Express opravijo več posegov kot ostale klinike za laserske korekcije vida v Evropi, kar jih postavlja na prvo mesto v Evropi, in so opravili že več kot 1.000.000 posegov«, dodaja Kričkovićeva. Izpostavlja pa tudi skrben odnos do pacientov: »Ob tako občutljivem posegu sta kakovost in strokovnost na prvem mestu, zavedamo pa se, da je naša naloga tudi to, da se pacienti dobro počutijo in je to za njih pozitivna izkušnja.«

S posegi so bili zadovoljni že številni znani hrvaški športniki in estradniki, med njimi tudi tenisač Goran Ivanišević in olimpijka Ivana Brkljačić. Zadovoljstvo njihovih pacientov s posegi pa izvira iz pozitivnih izkušenj s strokovnim in usposobljenim osebjem ter vrhunske tehnologije, ki jo uporabljajo za laserske posege.

apnea_Red Sea (autor Slaven Cubric)

Foto: Slaven Čubrić

Oglasno sporočilo


Sledite nam