fbpx

Premagajte pomladno utrujenost z nakupovanjem

Novice

Stilago je oznanil pomladni happy week in dodatne ugodnosti na popuste do -80

Obiščite Stilago.si in prvi pomladni teden preživite z nasmehom na obrazu. Spletni modni klub je za vas pripravil teden dodatnih ugodnosti Happy Week, ki traja med 25. in 31. marcem. Nakupujte še ceneje!

Stilago_HappyWeek_post1_612x300

Happy week na Stilago.si na že tako nizke cene in visoke popuste do -80% prinaša dodatne ugodnosti.  Enodnevne akcije so vsak dan napovedane v e-mail novičkah, objavljene na Facebook strani ter seveda spletni strani www.stilago.si.

Spletna trgovina Stilago že več kot tri leta razvaja svoje uporabnike z izjemno izbiro modnih oblačil in obutve. V ponudbi Stilago Club, ki je na voljo le članom (članstvo je brezplačno), so na voljo priznane blagovne znamke (Stefanel, Diesel, Lacoste…) s popusti tudi do -80% in happy week vsak dan prinaša še dodatne ugodnosti! Nikar ne spreglejte Stilago Fashion ponudbe, kjer so zbrane najnovejše kolekcije evropskih znamk, kot so Desigual, Next, Adidas, Ellos, Lisca. Oblačila, obutev in modni dodatki po zadnjih modnih trendih za ženske, moške in otroke so prava paša za oči. Prav vsak bo našel nekaj za svoj stil. V času happy popustov, pa si privoščite trendovsko modo ceneje.

stilago 90 odstotni popustČe še niste obiskali največji  spletni outlet Stil2go, pa je zdaj pravi čas, da to storite in si privoščite nov modni outfit po outlet cenah do 90% ceneje. V času happy week ugodnosti, pa boste vsak dan deležni še dodatnih ugodnosti.  Neverjetno! Omejene zaloge modnih znamk Adidas, Diesel, Gas, Benetton, Desigual, Disey… že čakajo, kdor prvi pride…

Označite si happy week v koledarček in do ponedeljka, 31. marca, dnevno spremljajte Happy week ponudbo na www.stilago.si in www.stil2go.si. Širok nasmeh na obrazu je zagotovljen in pomladna utrujenost bo izginila.

Oglasno sporočilo


Sledite nam