fbpx

Preizkusite vrhunski kolagen za sklepe iz Švice tudi vi!

Novice, Zanimivo, Zdravje

Za mišično-skeletni sistem je ključni kolagen tipa I in II ter Vitamin C, ki spodbuja pravilno tvorbo kolagena v telesu.

Cemio GAMS® kot edini na slovenskem trgu vsebuje kombinacijo naravnega kolagena tipa I, tipa II in vitamina C, ki omogoča pravilno nastajanje kolagena v sklepih, vezeh, kitah in hrustancu.

PR2-slika-1

Kaj lahko za svoje sklepe storimo sami?

Da bi ohranili zdravo delovanje sklepov, obstaja več dejavnikov, ki jih lahko strnemo pod pojmom zdrav življenjski slog. Eden od dejavnikov je vzdrževanje primerne teže, da mišično-skeletni sistem ni obremenjen s prekomerno telesno težo. S tem pa je povezana ustrezna vadba. Med najbolj primerne aktivnosti spadajo plavanje, hoja ali kolesarjenje. Gibanje je za sklepe primerno tudi zato, ker se kosti hranijo ravno takrat, ko se gibamo. Da bi ohranili primerno težo, je priporočljivo, da poskrbimo tudi za uravnoteženo prehrano, ki jo lahko dopolnimo z izdelki za sklepe, kot je na primer Cemio GAMS®.

Kako lahko nahranimo svoje sklepe?

Na slovenskem trgu je več proizvodov, ki vsebujejo kolagen, ki ima v našem telesu ključno vlogo: ohranja vezivno tkivo mišic, kit, kosti in hrustanca dovolj močno in odporno na obremenitve. Vendar pa je najbolje, da izberemo izdelke, ki vsebujejo naravni kolagen. To pomeni, da vsebujejo kolagen v izvirni (naravni) obliki, in ki ni toplotno obdelan. Njegova glavna prednost je visoko udobje med uporabo – dovolj je, da uživate le majhne odmerke naravnega kolagena v obliki kapsul, saj ga telo za razliko od hidroliziranega kolagena hitreje predela.

poljanšekNežka Poljanšek, fizioterapevtka slovenski olimpijcev priporoča Cemio Gams za sklepe.

“Osebno bi Cemio Gams priporočila vsem aktivnim športnikom pa tudi ljudem, ki hočejo pravilno skrbeti za svoje sklepe.“

 

O kolagenu. Ali ste vedeli?

Sklepi se začnejo starati že okoli 25. leta človeškega življenja, ko se proizvodnja kolagenskih vlaken v organizmu postopoma zmanjšuje. Z leti telo postopoma izgublja sposobnost ustvarjanja kolagena, ki je potreben za obnovo sklepov. Zato ga je v telo potrebno vnesti. Za mišično-skeletni sistem je ključni gradbeni element kolagen tipa I in II.

V Cemio GAMS® sta uporabljena kolagena z blagovno znamko NCI® in NCII®, ki zagotavlja najvišjo čistost in izvor snovi.

Kolagen tipa I je prisoten v kitah, vezeh in kosteh, kjer ustvarja močna vlaknasta tkiva, saj morajo vezi in kite  prenesti močno natezanje. Je tudi del kože.

Kolagen tipa II se nahaja v hrustancu, kjer ustvarja goste mreže iz tankih vlaken, saj je hrustanec izpostavljen pritisku z vseh strani.

Vitamin C pa spodbuja pravilno tvorbo kolagena v telesu.

Zadošča že 1 kapsula Cemio GAMS® na dan, ki je oblikovana tako, da se enostavno zaužije!

PR1-slika-4Davo Karničar, slovenski alpinist in ekstremni alpski smučar je prepričan v kakovost Cemio Gams. Redno uživa 1 kapsulo na dan!

“Ne glede na leta se lahko posvečam temu, kar me izpolnjuje. Zaradi Cemio Gams kolagena, se lahko veselim vsakega skoka.”

 

Vrhunski švicarski proizvod

PR2-slika-izdelekPridobivanje izvornega kolagena iz naravnih virov zahteva zapleten tehnološki proces, pa tudi posebno varčen način pri njegovem vključevanju do končnega izdelka v obliki kapsul. Cemio GAMS® za sklepe je zato izdelan v priznani švicarski farmacevtski tovarni, ki ta način zagotavlja na najvišji ravni.

Pridružite se več tisočim zadovoljnim uporabnikom v Evropi, ki so že poskusili Cemio GAMS®. Tako si lahko zdaj tudi v Sloveniji zagotovite vrhunsko kakovost za ugodno ceno – popolna podpora za vaše sklepe že za 0,45 € na dan. V kombinaciji z ustrezno vadbo in zdravo prehrano vam bo “Gams” prinesel veselje pri vsakem skoku.

PREIZKUSITE 30-dnevno BREZPLAČNO* terapijo za sklepe, hrustance, kosti! (*Plačate samo poštnino 2 EUR.)

Cemio GAMS® prejmete na vaš dom samo neposredno od proizvajalca Cemio Switzerland. Naročilo lahko oddate na naši spletni strani www.cemiogams.si ali nas še danes pokličite na brezplačno telefonsko številko: 080 11 80.


Sledite nam