fbpx

PREIZKUSITE: Brezplačni vzorčki kreme z lifting učinkom

Lepota, Novice, Zanimivo, Življenjski slog

Danes se lahko proti dolgoročnemu staranju kože borimo tudi čez dan. Za ta boj lahko izkoristite učinkovite »borce« …

Želja žensk je čim dlje ohranjati mladosten videz. Kljub vsemu, pa leta, način življenja in okolje naredijo svoje, kar se pozna predvsem na koži. Pomembno je, da se zavedate, da ste za videz kože odgovorni sami. Nekaj že lahko pripišemo dobrim genom, veliko pa ustrezni prehrani, zdravemu načinu življenja in seveda ustrezni negi kože. Da, staranju lahko uspešno kljubujete.

Naše mame in babice so poudarjale, da je potrebno kožo pred spanjem temeljito očistiti, piti dovolj vode, se izogibati kajenju, pretiranemu sončenju in poskrbeti za dober in zadosten spanec. Pomembno vlogo pri staranju kože imajo tudi okoljski dejavnik, na katere pa težko vplivamo. Za boj proti gubam, pigmentnim madežem in drugim posledicam staranja kože obstaja veliko kozmetičnih izdelkov, ki obljubljajo veliko, a ne dajo pravih rezultatov.

Za mlajši, bolj svež in popolnejši videz smo za vaš poiskali najboljšo nego! Nego proti globokim gubam in izgubi čvrstosti ter z aktivnimi učinkovinami proti staranju, učinkom liftinga in biološkim delovanjem. To so izdelki linije Liftactiv (Sprememba je vidna že po 4 dneh*. Tudi za občutljivo kožo. (*Samo-ocena na 129 ženskah)).

Staranje kože se odvija tudi čez dan: od jutra do večera koža izgubi svoj sijaj, znaki utrujenosti postanejo bolj vidni, njena čvrstost se zmanjša in gube postanejo bolj izrazite.

Danes se lahko proti dolgoročnemu staranju kože borimo tudi čez dan. Za ta boj lahko izkoristite učinkovite »borce«, kot so ramnoza, hialuronska kislina in retinol, ki jih najdete v izdelkih linije Liftactiv. Dnevna nega Liftactiv predstavlja prvi Vichy učinek liftinga, ki traja cel dan.  Za kontinuirano korekcijo gub in čvrstost kože ter ohranja mladosten videz kože. Zdaj, nocoj in jutri.

Polepšali vam bomo dan …

Za vas imamo brezplačne vzorčke kreme za mladostnejši videz. Z linijo izdelkov Vichy Liftactiv boste zasijale in si ustvarile še bolj popolne dneve.

Brošura vsebuje 7 vzorčkov, ki omogočajo teden dni nege. Vzorčke prejme prvih 1000 prijavljenih.

Kako se lahko spopadamo s staranjem kože čez dan?

Linija izdelkov Liftactiv je posebej razvita za delovanje na znake staranja in zagotavlja neprekinjeno korekcijo teh znakov, ki traja ves dan ter s svojimi aktivnimi sestavinami proti staranju pomaga ohraniti kožo gladko, bleščečo in zdravega videza ne glede na čas dneva!

Linija izdelkov Liftactiv se osredotoča na vprašanje boja proti staranju na edinstven način in daje žareč in lep videz kože, ne samo ženskam!

Prezgodnjega staranja se vse ženske bojijo, zato iščejo različne načine za mlajši videz. Oglejmo si nekatere bistvene sestavine, ki pomagajo v »boju« proti staranju in gubam, za svež, mladosten in popoln videz ter večno in brezčasno lepoto, za katero si ves čas prizadevamo:

Monosaharid ramnoza, naravni rastlinski sladkor in osnovna aktivna sestavina linije Liftactiv Supreme. Ramnoza ima edinstvene anti-age lastnosti in krepi strukturo kože ter deluje na znake staranja. Za popolno anti-age rutino nikar ne pozabite na predel okoli oči.

Prednosti za kožo: z redno uporabo koža postane bolj polna in bolj čvrsta, medtem ko se gube vidno zmanjšajo. Okrepljena struktura kože lažje prenese vplive iz okolja, ki povzročajo staranje kože.

Hialuronska kislina ima sposobnost, da nase veže in zadrži veliko količino molekul vode, s čimer preprečuje izgubo čvrstosti in elastičnosti usnjice. Raven te naravno prisotne kisline v koži se z leti zmanjša, starejša koža v povrhnjici celo ne vsebuje hialuronske kisline.

Prednosti za kožo: hialuronska kislina v formuli izdelka za nego kože deluje na polnost kože, vidno zmanjšuje tanke linije in gube ter pomirja kožo.

Retinol je oblika vitamina A in je bistvenega pomena ne le za kožo, temveč tudi za zdrave zobe in kosti. Raziskave so pokazale, da retinol spodbuja proizvodnjo polisaharida, ki zadržuje vodo v koži in povečuje proizvodnjo kolagena.

Prednosti za kožo: znano je, da retinol zmanjšuje videz trdovratnih tankih linij in gub ter gladi površino kože, s čimer ji zagotovi mehak in navlažen videz.

Adenozin in kofein – Adenozin gladi kožo, preprečuje pojav drobnih gubic čez dan in ​​deluje proti močneje izraženim gubam. Kofein pa deluje proti dvema znakoma staranja – utrujenosti in izgubi sijaja. Stimulira kožo, jo regenerira ter preprečuje zadrževanje vode. Aktivne sestavine skupaj delujejo proti staranju kože čez dan ter dolgoročno deluje proti gubam in izgubi čvrstosti kože.

Za bolj čvrsto kožo z manj gubami izkoristite posebno promocijo Vichy, kjer boste ob nakupu izbrane anti-age nege za darilo prejeli tri izdelke: Vichy mineralizirano termalno vodo (50 ml), Pureté Thermale 3v1 za čiščenje obraza (15 ml) in vzorec pudra (1 ml).

Sledite nam