fbpx

Predstavljamo nov forum Tek – rekreacija za vsakogar

Obvestila

Dobrodošli vsi, ki želite premagati svoj prvi kilometer, kot tudi tisti, ki jih želite 42 pospraviti z briljantnim rezultatom.

Tek je preprosta rekreacija, primerna za vsakogar. Resnično se je lahko loti prav vsak. Tekači se razlikujejo le v ciljih in motivaciji. Na forumu o teku se bomo pogovarjali o pripravah na tek, o tehniki teka, kako izboljšati hitrost in vzdržljivost, kako zlahka in z nasmehom premagovati prepotene kilometre, katera obutev in oprema je primerna za vas, vse o prehrani in prehranskih dopolnilih ter tudi o morebitnih poškodbah.

Dobrodošli vsi, ki želite premagati svoj prvi kilometer, kot tudi tisti, ki jih želite 42 pospraviti z briljantnim rezultatom. Povezava na forum >> TUKAJ

andrej-bivicModerator mag. Andrej Bivic je tekaški trener s številnimi športnimi izkušnjami. Treniral je vse od košarke do karateja, njegova paradna disciplina pa je tek. Leta 2008 je pretekel svoj prvi maraton ter se kasneje lotil najdaljše triatlonske preizkušnje-Ironmana. V letu 2013 je prejel naziv Silver Ironman All World Athlete. Trenira žensko tekaško skupino Cekinčice. V letu 2014 so se pod njegovo taktirko Cekinčice udeležile številnih tekaških prireditev, med posebne uspehe skupine šteje tudi prijava 30 Cekinčic na Ljubljanski maraton 2014.

V tekaškem kotičku je le eno pravilo – Uživajte v teku. Se nam pridružite?

Povezava na forum >> TUKAJ

tekaska-skupina


Sledite nam