fbpx

Predavanje: Naravne rešitve za ohranjanje možganov in živčevja, tudi v starosti

Človeško telo, Dogodki, Zanimivo, Zdravje

Kaj načenja naše možgane in zakaj vedno več bolezni živčevja? Kako lahko preprečimo, ustavimo ali celo zdravimo …

V nedeljo, 5. februarja 2017, ob 10.45 uri se v Cankarjevem domu, Linhartovi dvorani

udeležite predavanja na temo zdravega življenjskega sloga,

predavateljice Sanje Lončar.

Kaj načenja naše možgane? Zakaj smo priča epidemičnem razmahu degenerativnih bolezni živčevja? Kako propad lahko preprečimo, ustavimo ali celo zdravimo?

Naši predniki so poznali rastlinske moči tudi na tem področju. Sodobna znanost pa pritrjuje njihovim ugotovitvam in celo razkriva mehanizme, s katerimi rastlinami uspeva pomagati tudi na teh področjih.

Predavanje poteka v sklopu 3. Festivala celostnega zdravja DAO YAH. Kako na Festival?

O festivalu

Festival DAO YAH se zagotovo umešča v koledar prireditev, ki jih je potrebno obiskati vsem, ki bi radi storili zase in svoje zdravje nekaj več ter si zagotovili zdravo in kvalitetno življenje s pomočjo znanj tradicionalne kitajske in indijske (ajurvedske) medicine in homeopatije. 3. Festival je podnaslovljen Življenjska obdobja in zdravje – telesno in duhovno z bogato ponudbo predavanj v dvoranah in na odprtem odru, prodajno razstavo ponudnikov certificiranih izdelkov in storitev, delavnicami (joga, taj či, či gong …), vegansko restavracijo, tematskimi koncerti in gledališko predstavo. Od 3. – 5. februarja 2017 bo potekalo pravo festivalsko dogajanje, ki bo Cankarjev dom prelevilo v središče zdravja.

DAO – kitajsko pot, sinonim za kitajsko tradicionalno medicino

Y – joga

A – ajurveda

H– homeopatija


Sledite nam