fbpx

Predavanje in šolanje: Zakaj nam bogovi obračajo hrbet?

Dogodki, Novice

Ne zamudite zanimivega predavanja na medicinski fakulteti, ki bo 6. 2. 2015 med 18.00 in 20.00. V naslovu Zakaj nam bogovi obračajo hrbet, se skrivajo zanimive tehnike zdravljenja …

Ne zamudite zanimivega predavanja na medicinski fakulteti, ki bo v petek 20. 2. 2015 med 18.00 in 20.00. V naslovu Zakaj nam bogovi obračajo hrbet, se skrivajo zanimive tehnike zdravljenja.

Lokacija: MEDICINSKA FAKULTETA LJUBLJANA, Korytkova 2 – velika predavalnica (300 mest)
Cena: 47,00 EUR

Prijavite se na el. naslov [email protected] ali po telefonu 041 704 014.

O temi predavanja in o predavateljici Ene bijik kam Seina

ene_bijik1_smallEne bijik kam Seina ali Zinaida Tirisova Tanišejevna se je rodila 21.9.1964 na Altaju.  Po izobrazbi  je zgodovinarka in etnologinja. Službovala je kot profesorica in ravnateljica v Gorno Altajsku, leta 2008 pa je v okviru Ministrstva za kulturo prevzela Resor sakralni kultni naravni objekti Altaja. Je predavateljica, publicistka in avtorica treh knjig: «Ургулjиктин учугы- Алтай Jан -Нить вечности – Алтай Jан« (Nit večnosti – Altaj jang, 2007), «Алтай Jан- генофонд Алтая» (Altaj jang – genofond Altaja,2009), «Права и обязанности мужчины в Праве Алтая» (Pravice in obveznosti moškega v zakonu Altaja, 2014).

Zinaida T. Tanišejevna je predsednica stranke Rodina, aktivna je v politiki kot svetovalka in opravlja tudi funkcijo duhovnega vodje Altaja. Od leta 2010 je svetovalka Vladimirja Vladimiroviča Putina. V letošnjem letu je altajski parlament  sprejel tudi zakonski amandma, ki ga je oblikovala Zinaida T.Tanišejeva in izpostavila geoetnopolitiko Altaja, ki ohranja sakralni značaj Altaja in s tem omogoča ohranitev vsega planeta.

Zinaida T.Tanišejevna je precej aktivna tudi na področju izobraževanja in zdravljenja. Zato prihaja februarja 2015 v Slovenijo. Slovenijo namreč prepoznava kot eno najpomembnejših energijskih točk na Zemlji in opozarja na dejstvo, da smo Slovenci pozabili na svoj močan genofond, ki ga je potrebno prepoznati in obuditi. Pri tem opozarja na pomen Triglava  in njegove direktne energijske povezave z Beluho na Altaju. Altaj je srce matere Zemlje, Slovenija in področje Balkana so jetra tega organizma. Zato opozarja, da so vse vojne vzplamtele na Balkanu – s tem so jetra okuženo kri ponesla po vsem organizmu, kar je sprožilo svetovne vojne.

Zinaida T. Tanišejevna pri svojem učenju izhaja iz medsebojnega delovanja, odvisnosti in pomena kozmogeneze (nastanek kozmosa), geogeneze (nastanek zemlje), etnogeneze (nastanek naroda) na človeka in na njegov  genofond. Njena učenja izhajajo iz tradicionalnega znanja imenovanega Altaj jang ali Zakon Altaja,  potrjujejo pa jih tudi nekatera  znanstvena dognanja.

Tehnike zdravljenja, ki jih izvaja so različne oblike kamlanja.  Zato na svoja šolanja sprejme le tiste kandidate, ki se obvežejo, da bodo pridobljena znanja uporabljali v dobro svoje skupnosti.

Njeno učenje se imenuje Altaj jang – kar pomeni zakon ali zakonik Altaja. Gre za resnična znanja, ki se nanašajo na vsa življenjska področja in izhajajo iz dejstva, da je človek mikrokozmos v makrokozmosu. Osnova njenega učenja so tri pojavne oblike energij: energija prihodnosti (ognjena), sedanjosti (energija vode) in preteklosti (energija zemlje). Najmočnejše energije,  ki določajo življenje človeka so namreč ogenj, voda in zemlja.

Predavanje bo simultano prevajano.

Sibirija-macesen

Več info: www.sebur.si/

Po izboru uredništva


Sledite nam