fbpx

Prebavne težave

Novice

Prebavne težave so velikokrat lahko posledica porušene črevesne mikroflore.

Prebavne težave?

linex-naslovna

Driska, napihnjenost in napenjanje?

Prebavne težave so velikokrat lahko posledica porušene črevesne mikroflore. V normalni črevesni flori prevladujejo za človeka koristne bakterije, ki pomagajo ohranjati zdravje črevesja, in s tem normalno prebavo in zdravje celotnega organizma.

Žal je v današnjem času vedno težje ohranjati zdravo črevesno mikrofloro, saj se večinoma prehranjujemo nepravilno ali neredno, uživamo hitro pripravljeno hrano, ki je pasterizirana in sterilizirana, smo pod stresom, in občasno ali redno uživamo nekatera zdravila. Zato se nam vse pogosteje dogaja, da se zaradi porušenja flore v črevesju pojavi napihnjenost, napenjanje, zaprtje  ali driska. Težave se lahko izmenjujejo ali pa ena prevladuje.

Če želimo  črevesno floro spet uravnati si lahko pomagamo s probiotiki. Za dobro in hitro uravnavanje je pomembno, da izberemo probiotik, ki ima kontrolirano sestavo. Tak probiotik je zdravilo Linex Forte. Probiotične bakterije v Linexu Forte uravnavajo črevesno floro (poselijo sluznico črevesne stene) in tako lajšajo prebavne težave. Težave s prebavo se tako lahko na enostaven način, z jemanjem probiotika  Linex Forte, izboljšajo.

LEK-LINEX-FORTE-612x150

Za zdravo prebavo

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.
www.lek.si

Oglasno sporočilo

1304093592


Sledite nam