fbpx

Prava rešitev za otrokove prve korake v svet pametne telefonije

Dom & prosti čas, Otroški svet, Življenjski slog

Vaš otrok že nestrpno pričakuje dan, ko bo postal lastnik mobilnega telefona, vi pa v poplavi različnih telefonov še vedno niste našli naprave, ki bo kljub ugodni ceni vašemu otroku omogočila najboljši uvod v svet moderne tehnologije? A1 Smart N9 je idealen prvi korak v svet pametne telefonije, ki otroku prinaša zabavo, staršem pa zagotavlja mirnost in več časa zase.

Mobilni operater A1 na tržišče pošilja pametni telefon, ki je s kakovostjo, uporabnostjo in edinstvenim videzom odlična odskočna deska za vstop v svet pametnih mobilnih naprav. A1 Smart N9 ima vse, kar vaš otrok potrebuje za prve samostojne mobilne korake – velik zaslon, dva kakovostna fotoaparata in hiter operacijski sistem Android Oreo. Kot edini na trgu ima A1 Smart N9 3-letno garancijo , ki zagotavlja, da vsaj naslednja tri leta se zagotovo ne bo treba ukvarjati z nakupom novega telefona. A1 Smart N9 je odlična izbira za iskalce prvega pametnega telefona, ki po ugodni ceni ponuja veliko mero funkcionalnosti in enostavno uporabo na vsakem koraku.

 

Pred nakupom se lahko o zmogljivostih telefona prepričate v 3-dnevnem testnem obdobju. V tem času lahko raziščete vse funkcije in aplikacije, ki jih naprava ponuja, in se na podlagi odlične uporabniške izkušnje, brez kakršnih koli dvomov odločite za nakup. Izkoristite možnost testiranja in se odpravite se na najbližje prodajno mesto A1 Slovenija, kjer vam bo svetovalec pomagal pri namestitvi telefona.

A1 Smart phone N9

 


Sledite nam