Prava rešitev za otrokove prve korake v svet pametne telefonije

Dom & prosti čas, Otroški svet, Življenjski slog

Vaš otrok že nestrpno pričakuje dan, ko bo postal lastnik mobilnega telefona, vi pa v poplavi različnih telefonov še vedno niste našli naprave, ki bo kljub ugodni ceni vašemu otroku omogočila najboljši uvod v svet moderne tehnologije? A1 Smart N9 je idealen prvi korak v svet pametne telefonije, ki otroku prinaša zabavo, staršem pa zagotavlja mirnost in več časa zase.

Mobilni operater A1 na tržišče pošilja pametni telefon, ki je s kakovostjo, uporabnostjo in edinstvenim videzom odlična odskočna deska za vstop v svet pametnih mobilnih naprav. A1 Smart N9 ima vse, kar vaš otrok potrebuje za prve samostojne mobilne korake – velik zaslon, dva kakovostna fotoaparata in hiter operacijski sistem Android Oreo. Kot edini na trgu ima A1 Smart N9 3-letno garancijo , ki zagotavlja, da vsaj naslednja tri leta se zagotovo ne bo treba ukvarjati z nakupom novega telefona. A1 Smart N9 je odlična izbira za iskalce prvega pametnega telefona, ki po ugodni ceni ponuja veliko mero funkcionalnosti in enostavno uporabo na vsakem koraku.

 

Pred nakupom se lahko o zmogljivostih telefona prepričate v 3-dnevnem testnem obdobju. V tem času lahko raziščete vse funkcije in aplikacije, ki jih naprava ponuja, in se na podlagi odlične uporabniške izkušnje, brez kakršnih koli dvomov odločite za nakup. Izkoristite možnost testiranja in se odpravite se na najbližje prodajno mesto A1 Slovenija, kjer vam bo svetovalec pomagal pri namestitvi telefona.

A1 Smart phone N9

 

RSS Ustavi se!

 • Vonj oceana, nežen vetrič in mir – 5-minutni odklop
  V mnogih literaturah je stresni odgovor zložen v predalčke – stopnja ena, dva, tri itd. Vendar to je le teoretična interpretacija stresnih reakcij, ki pa se od posameznika do posameznika razlikuje.
 • C4
  Takratna izguba službe in nenadna smrt očeta so me pretresli do temeljev. V vrtincu zame že tako prehitrega življenjskega tempa, ki me je pogoltnil, in dodatnega šoka nisem mogla več dihati ...
 • Potlačen strah nezavedno prenašamo na potomce
  Zavedanje širšega družinskega konteksta vzorca potlačenja strahu nam daje možnost notranje biološke in psihološke osvoboditve ter omogoča, da potlačenega strahu ne prenašamo na naslednje potomce.
 • Kako preko strahov do samozavesti?
  Občasno me kontaktira kdo, ki bi želel imeti boljšo samozavest in pričakuje razrešitev svoje situacije v enem samem kratkem srečanju. Seveda je to mogoče. Toda čudeži se ne zgodijo vsak dan.
 • Moja prva ljubezen
  Klečanje na zemlji me približa tej Materi kot nič drugega. Bolj jo duham, bolj jo čutim, globlje zakopljem roke v prst, bolj se ji poklonim.