fbpx

Pozitivna moč za dušo

Novice, Zanimivo, Zdravoteka

Ste slabe volje, potrti? Pomoč na naraven način pri blagih depresivnih stanjih kot so slaba volja, živčni nemir …

Prazniki so pred vrati – naglica in stres pa se v današnjem času že vnaprej zasidrata v podzavest in nas oropata moči in veselja do življenja. Vedno več ljudi ravno v tem času trpi zaradi slabega razpoloženja in potrtosti, strahove in osamljenost še posebej težko prenašajo, napačna romantična pričakovanja pa se ne izpolnijo. Posledice tega so pogosto pomanjkanje energije, zagona in radosti. Ob takem času je smiselno še pravočasno poseči po blagih zdravilih z narave.

Narava pomaga

Kot preizkušena rastlinska izbira lahko šentjanževka pomaga pri izboljšanju življenjske kakovosti zaradi potrtosti. Šentjanževka je poznana že približno 2000 let in sodi s tem k najstarejšim zdravilnim rastlinam. Že v srednjem veku so ljudje vedeli, da cvetovi in cvetni popki šentjanževke človeku pomagajo, če mu ”na dušo pade senca”. Poimenovana je bila po Janezu Krstniku, ki goduje 24. junija, saj okoli tega dneva začnejo cveteti njeni rumeni cvetovi. Danes vemo, da je celoten ekstrakt in ne le ena sama sestavina odgovoren za delovanje. Sestavine se direktno metabolizirajo v možganih in med drugim pozitivno vplivajo na raven serotonina v krvi, kar se odraža na našem razpoloženju. Melanholične misli zbledijo – sproščenost, nova energija in veselje do življenja se na naraven način razvijejo. S tem šentjanževka dragoceno prispeva k boljšemu razpoloženju in dobremu duševnemu počutju. Šentjanževka je ena najbolj raziskanih rastlin, njen razvedrilni vpliv k razpoloženju je bil v številnih študijah dokazan. Na podlagi njene dokazane učinkovitosti pri depresivni zagrenjenosti je bila šentjanževka, s strani Univerze Würzburg, izbrana za zdravilno rastlino leta 2015.

Šentjanževka v lekarniški kvaliteti

Za učinkovitost je potrebno jemanje visokih odmerkov, ki jih lahko dosežemo le z vgradnjo kakovostnih ekstraktov v obliki kapsul, ki omogočajo prijeten način jemanja. Da se učinek postopoma pojavi znotraj štirih tednov jemanja, je pomembno predvsem dosledno jemanje ustreznih odmerkov ekstrakta šentjanževke skozi daljše časovno obdobje. V lekarni so dosegljivi ustrezni pripravki.

Zdravilo Šentjanževka Apomedica trde kapsule vašo dušo vedno obsije s soncem!

Visokokakovosten poseben ekstrakt v obliki kapsul omogoča povsem enostavno dnevno jemanje ustreznega dnevnega odmerka. Učinek zdravila Šentjanževka Apomedica se tako kot pri ostalih zdravilih za spremembo razpoloženja z začetnim jemanjem počasi oblikuje. Popoln učinek se oblikuje po štirih tednih jemanja. Šentjanževka Apomedica se v primerjavi s sinteznimi antidepresivi zelo dobro prenaša in ne povzroča nikakršne odvisnosti. S Šentjanževko Apomedica postaneta veselje do življenja in dobro duševno počutje vaša nova življenjska spremljevalca.

O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.
Zdravila Šentjanževka Apomedica se ne sme jemati, če bolnik uporablja zdravila, navedena v priloženem navodilu, vključno s peroralnimi kontraceptivi!

 


Sledite nam