fbpx

Povrnite si zdravje in gibljivost sklepov

Novice

Izdelek PREMIUM GLUKOZAMIN – nova generacija glukozamina v prehranskem dopolnilu.

Izdelek PREMIUM GLUKOZAMIN – nova generacija glukozamina v prehranskem dopolnilu.

Potrjen učinek z več kot 30 kliničnimi študijami! Številni zadovoljni uporabniki!

NORA AKCIJSKA CENA:

–       14,90 EUR (namesto 19,90 EUR)
–       XXL paket za polletno obdobje (2+1, plačate 2 dobite 3, že po akcijski ceni!), samo 29,80 EUR namesto 59,70 EUR

POŠTNINA BREZPLAČNA!

Obiščite našo spletno stran: www.glucosamine.si in si izdelek naročite preko spletnega obrazca, po elektronski pošti [email protected] ali po telefonu: 041 544 330. Za svetovanje in več informacij pišite na [email protected]

Matej Urbanija, Food Law Cunsulting: »Izdelek Premium Glukozamin vsebuje skrbno izbrano obliko glukozaminijevega hidroklorida (Regenasure), ki je znana po svoji visoki čistosti, proizvajalec pa redno skrbi tudi za ostale ukrepe za zagotavljanje kvalitete in varnosti.«

glukozamin-slika-2

Simbolična slika.

Glukozamin je še vedno najpopularnejša snov za ohranjanje zdravja in gibljivosti sklepov.

Z leti se lastna produkcija glukozamina v telesu zmanjšuje. Ta snov je prisotna v visokih koncentracijah v sklepnih tekočinah in drugih vezivnih tkivih, tako da njeno zmanjšanje lahko povzroči »škrtanje« sklepov, sklepne bolečine v primeru že najmanjših obremenitvah, kot npr. hoja po stopnicah, dvigovanje različnih stvari, sklanjanje in podobno. Omili tudi bolečino pri vnetju sklepov!

Priporočamo ga rekraetivnim športnikom, ki obremenjujejo sklepe pri športnih aktivnostih ter ljudem srednjih let z že obrabljenim hrustancem in zmanjšano gibljivostjo sklepov. Še posebej  je primeren za starejšo populacijo, ki ima zmanjšano proizvodnjo lastnega glukozamina in se zaradi tega težje gibljejo.

Dodajanje glukozamina kot prehransko dopolnilo ima številne ugodne učinke:

  • Deluje kot »mazivo« za sklepe
  • Lahko zmanjša bolečino pri vnetih sklepih
  • Pomaga pri obrabljenem hrustancu
  • Omogoča večjo gibljivost in fleksibilnost sklepov
  • Ugodno vpliva na zdravje kosti, tetiv in ligamentov

Predstavljamo vam izdelek Premium Glukozamin, ki vsebuje najčistejšo obliko glukozamina z znanim poreklom iz ZDA. Standardizirana kakovost in lastna analiza v Sloveniji zagotavlja le najboljši izdelek te vrste.

glukozamin-slika-1

Da bi zagotovili karseda možen kvaliteten izdelek, se Regenasure polni v Sloveniji pod strogimi higienskimi pogoji, končni izdelek pa gre v potrditveno analizo v enega izmed Zavodov za zdravstveno varstvo v Sloveniji.

Pridobljena je odločba Javne agencije RS za zdravila in medicinske pripomočke, da ima izdelek status prehranskega dopolnila.

Glukozamin je zelo varna snov, zato se priporoča dolgotrajno dodajanje prehrani, da se te snovi čim več naloži v sklepna tkiva in tako pripomore k zdravju in dobremu delovanju sklepov tudi v prihodnosti.

Premium Glukozamin vsebuje 120 kapsul, priporoča pa se uživanje dveh kapsul dnevno. Ne vsebuje konzervansov, barvil, arom ali sladil.

Priporoča tudi nekdanja vrhunska ritmična gimnastičarka, Tjaša Šeme.

»Po končani karieri so se mi pojavile težave s sklepi. Začela sem z uživanjem izdelka Premium Glukozamin in po nekaj tednih sem začutila večjo gibljivost sklepov, bolečina zaradi pogostih vnetij se je tudi skoraj povsem zmanjšala. Resnično priporočam! Zaradi lastne izkušnje sem ga priporočila tudi vsem, ki so mi kadarkoli potožili zaradi težav s sklepi, od mladih kolegov in kolegic, do starejših sorodnikov in družinskih prijateljev.«

glukozamin-slika-3

Foto: Tom Teobald

Včasih vrhunska športnica, danes mamica in trenerka najmlajših generacij ritmične gimnastike v svojem lastnem Klubu za ritmično gimnastiko Tjaša Šeme.

glukozamin-slika-4

Foto: Mateja Tamše

Vabimo vas tudi na ogled intervjuja direktorja Premium Glukozamin g. Davida Turšiča iz revije o ortopediji na FB strani Premium Glukozamin: https://www.facebook.com/glukozamin

 Oglasno sporočilo


Sledite nam