Potujoči cirkus na počitnicah

anonimni uporabnik, 12. julij 2016
Ostalo

Počitnice z otroki se vam morda zdijo kot misija nemogoče. Sprva so se tudi meni, a z leti sem našla …

Piše mama in blogerka Maša Strobl

Počitnice z otroki se vam morda zdijo kot misija nemogoče. Sprva so se tudi meni, a z leti sem našla recept. Potujemo tako, da nam vsem ustreza in da se skupaj zabavamo. Če je vožnje le nekaj ur, se za lokacijo odločimo v zadnji minuti in pakiramo vsi skupaj. Pravzaprav počitnice zdaj že komaj čakamo.

Nedavno nas je družinska prijateljica prijazno povabila k sebi na počitnice. Najprej sem pomislila, da ne ve, v kaj se spušča, saj smo s tremi mulčki kot potujoči cirkus. A takoj za tem me je spreletelo, da niti slučajno nisem pripravljena na deseturno vožnjo z mojimi malimi zverinicami.

Magična meja, do katere se imamo vsi »fajn«

Naša popotovanja imajo kar nekaj omejitev. S tremi otroki, mlajšimi od 7 let, potujemo v radiju vožnje petih ur. To pomeni, da pridemo k vam na počitnice samo, če ste nekje med Milanom, Dunajem, Zadrom in Riminijem.

Za daljše poti z možem še nimava potrpljenja. Pa ne me narobe razumeti. Moji otročiči so neverjetno pridni in skupna popotovanja so nam vsem v velik užitek. Ampak teh pet ur je tista magična meja, do katere se imamo vsi “fajn”. Od tam naprej pa postanejo počitnice večji napor kot užitek.

Recept, kako si Maša poenostavi pripravljanje prtljage in kaj vzame s sabo ter kaj pusti doma, lahko preberete tukaj >>

 

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,432
14.03.2024 ob 18:20
296,669
29.03.2024 ob 11:50
112,967
28.10.2022 ob 14:48
Preberi več

Več novic

New Report

Close