fbpx

Potrošniki izbrali med najvišje kakovosti

Obvestila, Zanimivo

Slovenski potrošniki so v okviru raziskave kakovosti podelili naslov nosilca najvišje kakovosti v kategoriji med.

Slovenski potrošniki so v okviru raziskave kakovosti QUDAL (QUality meDAL), ki je potekala pod okriljem Švicarske organizacije ICERTIAS, Medexu podelili naslov nosilca najvišje kakovosti v kategoriji med.  

QUADAL odličjeZ raziskavo QUDAL švicarska raziskovalna hiša ICERTIAS s spletnimi anketami meri kakovost izdelkov ali storitev z vidika uporabnikov, pa tudi neuporabnikov. Anketiranci s pomočjo spletnega vprašalnika odgovarjajo na vprašanja odprtega tipa, brez vnaprej ponujenih odgovorov.

Raziskava QUDAL za kategorijo med je potekala na področju Slovenije v mesecu aprilu 2016 na vzorcu 1.200 anketirancev, in sicer med uporabniki interneta, starejšimi od 15 let. Samostojno, upoštevajoč lastne izkušnje, so navedli proizvajalca medu, ki na slovenskem trgu po njihovem prepričanju ponuja med najvišje kakovosti.
Podjetje Medex so anketiranci prepoznali kot proizvajalca medu najvišje kakovosti.

Na osvojeno prvo mesto in s tem odličje QUDAL – ŠT. 1 V KAKOVOSTI s petimi zvezdicami (najvišje možno število zvezdic) so v Medexu upravičeno ponosni, saj to odličje nosijo le proizvodi, kakovost katerih je v očeh potrošnikov vredna največjega zaupanja. Podjetje Medex tako ponovno dokazuje, da na najboljši možni način udejanja svoje poslanstvo popolne predanosti ter skrbi za potrošnika in brezpogojno kakovost svojih izdelkov.

SKUPINA_MED


Sledite nam