fbpx

Potrebujete višjo izobrazbo, a ni časa za študij?

Novice, Zanimivo, Življenjski slog

Čas je najpogostejša težava, ki zaposlenim preprečuje nadaljevanje izobraževanja, edina in prava rešitev je online študij.

Približno 95 % objav za delovno mesto vključuje zahtevano stopnjo izobrazbe in lahko ste Nobelov nagrajenec, a če nimate ustreznega dokazila o formalni izobrazbi, nimate pogojev, da bi zasedli delovno mesto.

Zajtrk, otroci v vrtec in šolo, služba, sestanki, kosilo, popoldanske aktivnosti, še kakšna službena obveznost, postelja …  Verjamemo, da si, če vaš dan izgleda vsaj približno tako. Dejstvo je, da je čas najpogostejša težava, ki zaposlenim preprečuje odločitev za nadaljevanje izobraževanja, kar bi kasneje omogočilo osebno in karierno napredovanje. Zato je že nekaj let edina in prava rešitev za zaposlene online študij, kjer vsako leto vpis raste.

Vodilna online fakulteta z izjemno intenzivnim odnosom in najbolj aktualnimi programi v Sloveniji je DOBA Fakulteta

Modernost in odličnost DOBA Fakultete že vrsto let temeljita na novih vsebinskih elementih, kot so inovativnost, trajnostni razvoj, uporabna in sodobna strokovna znanja, razvoj mehkih kompetenc, ter na posebnih inovativnih pristopih, pri katerem zagotovo najbolj izstopa Dobin model online študija z inovativnim učenjem.

Zakaj je Dobin model online študij drugačen?

Je edini mednarodno akreditiran online študij v Sloveniji in je popolnoma prilagojen zaposlenim – čas študija prilagajate vašemu načinu življenja, študirate samo en predmet naenkrat, naloge opravljate sproti na tedenskem nivoju, nudijo vam podporo 7 dni v tednu. Online študij je enakovreden klasičnemu študiju.

Dobin model online študija je mnogo več kot poslušanje posnetkov predavateljev, saj je  prilagojen mednarodnim standardom, poteka v virtualnem učnem okolju, 100% online, z nenehno pedagoško in drugo strokovno podporo.

Vendar to še zdaleč ne pomeni, da za študij ne potrebujete dobre organizacije vašega časa, disciplino za oddajo nalog v določenih rokih in seveda želje po novih znanjih, ki mora prihajati z vaše strani.

Na DOBA Fakulteti vam ponujajo brezplačen vpogled v njihovo učno okolje, kjer boste našli nekaj primerov nalog. Ne spreglejte pa tudi vrsto zanimivih videoposnetkov o poteku online študija pri njih.

“Ja, res mi opravljanje tedenskih nalog vzame kar nekaj časa, saj je potrebno prebrati kar nekaj gradiva, pripravljati veliko različnih nalog, se usklajevati s timom, se udeležiti webinarja … a zadovoljstvo, ki ga čutim, ko uspešno opravim predmet in sem vse bližje svojemu cilju vse odtehta.” Katja, online študentka

Vsako leto večja izbira online programov na DOBA Fakulteti

Online dodiplomski programi 

Izpolnite informativno prijavo in poslali vam bomo informacije o programu.

Online magistrski programi

Izpolnite informativno prijavo in poslali vam bomo informacije o programu.

Želite izvedeti več:

Klasični in Online informativni dan
Vsak teden v mesecu juniju – preverite termineOsebno svetovanje v živo, po telefonu, mailu
Vsak delovni dan – rezervirajte si termin na [email protected]Želite prejeti letak in informacije o programu?
Izpolnite informativno prijavo že danes.ROK prijave je 30. junij!

 


Sledite nam