fbpx

Postavitev družine – kako razplesti družinsko karmo?

Intervju, Video

Različni dogodki imajo izjemno moč vplivati na življenja generacij, ki niso bile neposredno vključene v preteklo dogajanje. Postavitev družine je posebna metoda razreševanja družinskih konfliktov, ki jo je razvil nemški družinski terapevt Bert Hellinger.

Različni dogodki imajo izjemno moč vplivati na življenja generacij, ki niso bile neposredno vključene v preteklo dogajanje. Pretekli usodni dogodki namreč oblikujejo družinske zaplete, ki krojijo odnose v družinskem krogu.

Postavitev družine je posebna metoda razreševanja družinskih konfliktov, ki pomaga globlje doživeti in razumeti sebe ter člane družine, hkrati pa prebuja tisto ljubezen, ki zdravi odnose in daje novo življenjsko energijo. Razvil jo je nemški družinski terapevt Bert Hellinger. Danes je mednarodno priznana ter razširjena v več kot 35 državah sveta.

Boštjan Trtnik, sistemski družinski terapevt po metodi Berta Hellingerja, sodelavec Šole čustvene inteligence in voditelj delavnice postavitev družine, nam je v intervjuju zaupal skrivnosti ter zakonitosti postavitve družine in predstavil izvedbo delavnice. Prisluhnite pogovoru in izvedlei boste, na kakšen način lahko delavnica pomaga posamezniku in družinskim članom.
 

 

Medsebojni odnosi in komunikacija pomembno prispevajo k počutju, razreševanju različnih težav in premagovanju izzivov. Vabljeni na spletni forum Čustvena inteligenca, kjer lahko zapišete svoje izkušnje, povprašate za mnenja ali preberete izkušnje ostalih.


Sorodne vsebine

Sledite nam