fbpx

Posebna nagradna igra: Sestavi si pecivo

Novice, Zanimivo

Si predstavljate, da bi v Pekarni Grosuplje pekli vaše pecivo, ki bi potem pristalo na policah Mercatorja? V tej nagradni igri se vam prav to kaj hitro lahko uresniči. Bodite izbirčni in sestavite svojo …

Si predstavljate, da bi v Pekarni Grosuplje pekli vaše pecivo, ki bi potem pristalo na policah Mercatorja? V tej nagradni igri se vam prav to kaj hitro lahko uresniči. Bodite izbirčni in sestavite svojo najljubšo obliko in sestavine pekovskega peciva. In tiste z največ sreče bodo tudi nagradili.

Nagradna igra poteka na spletnem naslovu: http://mojepecivo.mercator.si

Kako poteka nagradna igra?

Igra se začne tako, da najprej izberete vrsto pekovskega peciva, ter nadaljujete z izbiro kombinacij oblike, testa in dodatkov za katere menite, da so zmagovalni. Na koncu samo še poimenujete svoje pecivo in potrdite svojo izbiro. Svojo kombinacijo oz. recept skupaj z imenom sporočite svojim prijateljem in jih prosite naj ponovijo postopek na spletni strani Moje pecivo.

sestavite-pecivo

Na koncu bo izbrana tista kombinacija in ime peciva za katerega je bilo največ vnosov. Igra se lahko izvaja vsak dan znova, zato bo za zmago odločala vztrajnost in najbolj zanimiva kombinacija peciva.

Nagradna igra traja od 6. 10. do 26. 10. 2014.

Oglasno sporočilo


Sledite nam